Megérkezett a Dota 2 Battle Royale térképe: Underhollow Beckons!

Megérkezett a Dota 2 Battle Royale térképe: Underhollow Beckons!

El az útból, hiszen Roshan a világ legritkább sajtjának illatától őrjöngve gázol át a vacka alatt lévő labirintusán.

A tegnapi frissítés során a Battle Pass tulajok megkapták az új játékmódját a Dota 2-nek. Az Underhollow Beckons igazi csapatmunkát kíván, sokak szerint egy MOBA-ba ültetett Battle Royale-ról van szó.

Leereszkedhetnek a föld alá a bátor kalandorok, és egy csapatként kell bizonyítaniuk a rátermettségüket. Tolhatjuk barátainkkal, de egymagunk is nekivághatunk –ilyenkor az internet bugyraiból kerít nekünk társakat a játék. Nem elég, hogy más triókba is belefuthatunk, számos csapda és különleges teremtmény is igyekszik életünkre törni. Összesen 8 csapat ténfereg egyszerre a térképen, melyeket egyenként három játékos alkot. A cél az, hogy túléljük az összecsapásokat, és ellenfeleinket. Minden héten lesz esély Battle Pontok megszerzésére, hiszen a pálya végén a helyezéstől, az ölések számától, a különböző sajtok megtalálásától függ majd a teljesítményünk.

De ne felejtsétek el, Roshan is a saját küldetésén van, őrjöngése miatt pedig az Underhollow folyamatosan beomlik. Gyorsan kell cselekednetek, és bölcsen válasszatok utat, –különben nem lesz esélyetek túlélni a kalandot.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!