Profi játékosok R6S beállításai és felszerelései

Amióta a Ubisoft és az ESL bejelentette a Pro Leaguet; jobbnál jobb játékosok tűntek fel a színen.

Ez pedig azt eredményezte, hogy egyre többen lettek rájuk kiváncsiak, hiszen elképesztő formában teljesítenek egyesek a tétmeccseken. Ez a fajta figyelem pedig több dologra is rávilágít: például, hogy mitől is olyan jók ezek a játékosok. Természetesen a skill, valamint a rengeteg gyakorlás az nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kiváló e-sportolóvá váljon valaki. Ettől függetlenül versenyszerűen az FPS játékokat csak úgy lehet tolni, ha az ember megtalálja saját maga számára a megfelelő beállításokat.

Ez a lista egy nagyszerű forrás: ha tudni szeretnétek, milyen DPI-t, szorzót, érzékenységet, felbontást, FOV-ot vagy képarányt használnak kedvenc Rainbow Six pro játékosaitok. Emellett ez egy remek kiindulópont lehet, ha azon gondolkodtok, hogyan is kéne beállítani a tökéletes élményért a játékot.

Az alábbi galériában megtekinthetitek a legnevesebb gárdák e-sportolóinak a felszerelését és beállításait:

*Balról jobbra az oszlopok: Játékos, Csapat, Ország, Egér, Egér frissítés, DPI, Szorzó, Vízszintes érzékenység, Függőleges érzékenység, Windows-ban lévő érzékenyésg, Aim Down Sight = jobb klikk célzás, Field of View = látótávolság, Monitor, Monitor frissítés, Felbontás, Egérpad, Billentyűzet, Füles

Az egér frissítésének margójára: régebben nem minden processzor volt képes konzisztensen kezelni az 1000Hz-es polling rate-et (ez azt jelenti, hogy az egér milyen gyakran küld információt a számítógépnek). Ezért gyakran kénytelenek voltak az emberek az 500Hz-et választani. Napjainkban már ez nem jelent problémát ugyebár, –ettől függetlenül vannak, akik ezt szokták meg, így már nem változtatnak ezen.

Ti milyen beállításokkal toljátok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!