Jótékonysági eseményt tart a New York Excelsior

Jótékonysági eseményt tart a New York Excelsior

A közvetítés ráadásul 5G-n megy majd, és a Digital Girl szervezetet fogja támogatni. 

Az Overwatch League-ben szereplő New York Excelsior csapata tegnap bejelentette, hogy –összefogva a Verzion telekommunikációs nagyvállalattal–, a mai nap folyamán jótékonysági versenyt fog rendezni. Az eseményt a csapat Twitch csatornáján követhetitek majd, közép-európai idő szerint este 19:00-tól. Érdekesség pedig, hogy az adást a Verzion 5G hálózatán fogják sugározni, amire még nem volt példa az Overwatch történetében.

NYXL on Twitter

Catch the first-ever #Overwatch tournament broadcasted over 5G on https://t.co/iklEEno2MO today at 1pm EST. Come watch to win skin tokens and signed @saebyeolbe peripherals https://t.co/KXyINkrVmw ...

Az esemény-ből befolyó összeg egyébként a Digital Girl nonprofit szervezethez fog kerülni; elsődleges célja, hogy támogassa a város fiataljait, –különösen a lányokat– a tudományos és mérnöki karrier elkezdésében. A versenyen kilenc helyi játékos indul majd, név szerint Jimmy “Majin” Baye, Karim Jovian, Michael “Padromi” Padro, “Skye HighwinD,” Kenneth Cardez, Hailey “HaileyDaBear” Doro, Nathan Gonzales, Abraham “Magicz” Urag, és Luigino Gigante, a kommentátor pedig a Competitive Overwatch emblematikus alakja, Rod "Slasher" Breslau és Jimmy "Jim Basco" Mondal lesznek. Mindemellett a nézők számának függvényében Overwatch League tokeneket fognak kisorsolni, továbbá két szerencsés Saebyeolbe által aláírt egeret és egérpadot nyerhet majd. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!