Into the Wild! - a legjobb Wild paklik

Ismét elhoztuk az aktuálisan legjobb Wild paklikat! Ha ebből a listából választotok, garantált a siker!

A Standard meta változatosságára nem lehet panasz, –hiszen a tier 1-2-ben összesen 8 kaszt is szerepel–, viszont a Wild formátum még erre is rátesz egy lapáttal, hiszen a legújabb TempoStorm meta snapshot szerint a legjobb Wild deckek között mind a 9 classnak van olyan változata, amivel kimagasló eredményeket lehet elérni! Nézzük is meg ezeket a deckeket közelebbről!

Tier 1

Jelenleg a legerősebb deckek közé 6 (!) típus is beverekedte magát, így több stílusból is választhatunk, ha eredményesen akarunk létrázni!

Even Shaman

Kód: AAEBAfe5AgSRwQLyBZS9As30Ag3WD/a9AtkH8AfRvAKgtgKU7wKyFLUUh7wCkBD7qgLTAQA=

A semmiből ugrott az élre a páros lapokra építkező Shaman, ami így a standard mellett Wildban is tökéletes választás lehet mindenkinek. Az olcsó totemek, a Jade Golemek és az egyre olcsóbb nagyobb lények (Thing From Below, Sea Giant) áradata fejtörést okozhat a legtöbb ellenfél számára. Ezért nincs is más dolgunk mint kirakni mindent ami világít, és várni, hogy tud-e valamit kezdeni a hatalmas nyomással ellenfelünk.

Resurrect Priest

Kód: AAEBAa0GCKUJ0wqFuAK3uwKSD/YCws4CqKsCC/oR0cEC1wrwzwLlzAKhrAK3F7TOAuPpAujQAubMAgA=

A Barnes + „minden, ami hatalmas és csinál valamit” kombináció sosem fog kimenni a divatból, –így a Resurrect Priest is sokadik reneszánszát éli, hiszen a rotáció kiűzte a standardból–, viszont a Wild formátum tökéletes arra, hogy ne legyenek korlátjai a paklinak. Ha ott a Barnes probléma nem lehet, ha nem érkezik időben, akkor meg lehet control stílusra váltani, és megoldani minden fenyegetést addig, amíg ki tudjuk játszani a nagy lényeket a kezünkből teljes áron.

Jade Druid

Kód: AAEBAZICBL/yAq6rApS9ApnTAg20uwKY0gLkCMu8Ap7SApTSAoTmAooOQF/dvgKgzQKHzgIA

Egyszerű műveletre tanítunk meg titeket: ramp + Jade Golemek = győzelem! A deck továbbra is arra épül, mint hónapokkal ezelőtt. A megoldások száma tovább növekedett és az Ultimate Infestation nem akarja megkapni a nerfet, –így elképesztően erős maradhat a Jade Druid a továbbiakban is.

Reno Lock

Kód: AAEBAf0GHvLQAt7EAo/HAq0Q58sC38QCigGuzQKFF9PFAsPqArYH2LsCkwHyBY4O9Q/3zQKBDtYRwxbMCLkNnPgC2wbCD+jnApfTAuCsAuEHAAA=

Drága, lassú és nagyon erős! A Reno Lock újra megtalálta a helyét a metában és ismét stabil tier 1 deckké lépett elő. A rengeteg megoldás és szituációs lapok segítségével elhúzhatjuk a mérkőzést minél tovább, amikor az N’zoth, The Corruptor és Bloodreaver Gul’dan könnyedén megnyerheti a meccset nekünk.

Togwaggle Druid

Kód: AAEBAZICBv4Bmu4CmdMC/esC7BXguwIMmNIC5AjEBr/yAp7SApTSAoTmAooOQF+gzQKHzgIA

A Koboldkirály megkapta azokat a lapokat Wildban, amik kihozzák a maximumot a deckcserélős mechanikából. Aviana és Kun The Forgotten King rengeteg manát biztosítanak, –így Azalina Soulthieffel könnyedén elő lehet adni az őrületes kombinációt. A túlélés is garantált, hiszen ez a változat szinte kizárólag leszedéseket és megoldásokat tartalmaz.

Odd Rogue

Kód: AAEBAaIHBpG8Aq8E+g6BwgKeEJ74AgybFYwC68IC1AWStgK6E6bvAqIC3QioBfMR0eECAA==

A kalózok és a Rogue mindig is jó viszonyt ápoltak egymással, és ez a kapcsolat az Odd Rogueban teljesedett ki igazán. Tökéletes aggro-tempo deckről van szó, ami már a játék korai szakaszában hatalmas nyomást helyezhet az ellenfélre, aki –ha nincs felkészülve erre–, gyorsan beadhatja a kulcsot.

Tier 2

Itt már tényleg mindenféle decket –és még annál is többet– megtalálhatunk, győzzünk válogatni belőlük!

Odd Paladin

Kód: AAEBAZ8FBtgUkbwC0eECrwSDxwKe+AIM9QVGuMcC48sC1AWiAu0P2a4C/68C0xO15gLsDwA=

Aggro Paladin

Kód: AAEBAZ8FAoUQucECDka4xwLjywL1DbEI+g3qD6cF7Q+vB8kW8gX40gLR4QIA

Tempo Mage

Kód: AAEBAf0EAsABotMCDuu6ApUDwcEClgX3Dde2ApjEAqsEcY/TAroW7AW7Aoe9AgA=

Pirate Warrior

Kód: AAEBAQcGkbwChBeX8wLyBcgDrwQMgrAC1AX/A+cH7wf7D4iwAo4FqAWNDu4GHAA=

A gyors deckek szerelmesei több változattal is próbálkozhatnak: a boardcentrikus Paladinok jelenleg egy erőteljes zuhanást mutatnak, de a tier 2-be még így is simán beférnek. A Pirate Warrior újra felkapaszkodott a top 10 legerősebb deck közé, –így ha a Patches the Pirate hiányzik nekünk nyugodtan próbálkozhatunk vele. A Tempo Mage továbbra is a sebző varázslatokra épít, így nem igazán érdekli, hogy mi történik körülötte; stabilan a jobb deckek között szerepel már hetek óta.

Reno Mage

Kód: AAEBAf0EHt7EAs7vAt/EAooB/A/3DdXhAqsEhRf+DcAB3gXZuwLpugK38QLD6gK7Ati7Ak3X4QLF8wKBDskDlscCwxagzgLQAuwHm9MC4KwCAAA=

Reno Priest

Kód: AAEBAa0GHqUJ0sEC8gy1uwLlBO0FvfMCigH7AZwC0cEC1wrwzwL2B/sM+AfTCsrDAti7AtYKoawC9xO5BrcXg7sC1hGSD8MW6NACkNMCAAA=

Ha nem lenne elég nekünk a Reno Lock akkor sem kell aggódni, hiszen Jaina és Anduin is könnyedén beillesztette a kincsvadászt két változatába is. Eredményességben elmaradnak a Warlocktól, de érdemes egy próbát tenni velük.

Cube Lock

Kód: AAEBAf0GCtwGycIC2+kC1hG5DZz4AsLOAsIPl9MC4KwCCvjQAvLQAufLAooBtgeI0gKODovhAsXzAujnAgA=

Malygos Druid

Kód: AAEBAZICCL6uApvoApMEo+YCmdMC7BW0A+C7AgvTA5jSAugV5Ai/8gKe0gKKDkBfoM0Ch84CAA==

Kathrena Hunter

Kód: AAEBAR8E+g6G0wK26gL4CA2eAfixAocE9w3f0gK1A8S0Av4M3dIC8gXj0gLy8QLtCQA=

A combo deckek is feltűnnek a top 15-ben, hiszen három változatból is válogathatunk, ha ezt a stílust keressük. Mindegyik változatban a közös, hogy a combo lapok keresésére használjuk az erőforrásainkat. Ameddig nem találjuk meg, addig lehet bízni abban, hogy nem fogy el az életerőnk. Vagy nem kerülünk teljesen vesztett helyzetbe, ahonnan már a kombináció sem húz ki.

Jelenleg ezek közül a tier 1-2 paklik közül érdemes válogatni, ha eredményesen szeretnétek kalandozni a Wild dzsungeljeiben. A techkártyákat szabadon változtathatjátok a saját stílusotokat, és az ellenfelek deckjeit szem előtt tartva.

Nektek melyik a kedvenc Wild decketek? Melyik a jobb és izgalmasabb formátum szerintetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!