Tavern Talk: Lesz rank 25 fölött, arany hősök és új kiadású, régi kártyák

Új sorozatot indít a fejlesztő csapat, ahol folyamatosan megpróbálják megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyeket sokszor feltesz a közösség.

A Hearthstone körül mindig vannak olyan kérdések, amik nagyon sokat foglalkoztatják a játékosokat. Persze vannak nyilvánvalók, hogy mikor jön a következő kiegészítő, mikor nerfelik a következő kártyát vagy mikor kapunk ingyen kártyacsomagokat? Ezek persze olyan dolgok, amikre a legtöbbször nem válaszolhatnak vagy nem tudnak válaszolni a fejlesztők. Azonban vannak olyanok is, amik nem ilyen 'erős' horderejűek, –viszont többször látni, hogy felmerül a fórumokon, akár panaszként, akár egy egyszerű kérdésként. Pont emiatt a fejlesztők útnak indítanak egy sorozatot, Tavern Talk név alatt, hogy megpróbáljanak válaszolni azon kérdésekre, amik sok embert foglalkoztatnak. Az első körben három téma került terítékre, amire Jesse Hill válaszolt.

Terveben van-e egyéb jutalom a Golden Hero-n kívül azoknak, akik már minden kaszttal megcsinálták az 500 győzelmet?

Általában akkor teszünk be valamilyen jutalmat, ha a közösség legalább 10%-ka meg tudja azt szerezni. Egyelőre még csak egy maroknyi játékosnak van meg mind a kilenc arany keret, ezért egyelőre ebben még nem gondolkodunk.

Terveztek változtatni azon, hogy az új játékosoknak más legyen a játékélmény?

Van pár kisebb ladder változtatás, amit meg akarunk most valósítani és ezek főleg az új játékosokat célozza majd, akik még most kezdik a 'pályafutásukat'. A változás során a 25-ös rang fölé bepakolunk pár újat, ahol a kezdők párbajozhatnak, mielőtt tapasztalt játékosokkal rakná össze őket a gép. Ezeken a szinteken is csak egyirányú lesz a fejlődés, nem lehet majd visszaesni.

Mit gondoltok arról, hogy néhány régi kártyát, a régi szettekből érdemes lenne újratervezni és kiadni másik kinézettel?

Az alternatív kártya kinézeteket már jó ideje elkerüljük és jó okkal. A játékosok, amint ránéznek egy lapra, a rajta látható kép miatt ismerik fel azt és egyből tudják, hogy az mit csinál. Ha egy kártyának több kinézete lenne, akkor annak lehetne zavaró hatása. Ettől még nem mondom azt, hogy a jövőben ez nem történik meg, de az biztos, hogy nagyon átgondoljuk a lépést mielőtt megtennénk. A közel jövőben nem lesz ilyen. 

Az ötlet nagyszerű a fejlesztők részéről, –hogy ilyen 'fogadó órákat' tartanak–, azt hiszem az évek során felhalmozódott egy jó adag olyan nyitott kérdés, amire választ várnak a játékosok. 

Ti milyen kérdést –kérdéseket– tennétek fel?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!