A nagy újraegyensúlyozás - USA

A nagy újraegyensúlyozás - USA

A német és szovjet tankok után stílusosan az amerikai tankok következnek a nagy újraegyensúlyozásról szóló cikksorozatunk harmadik részében.

Előző két cikkünkben kiveséztük, hogy melyek azok a harckocsik a német és a szovjet ágon, amik szintjükhöz képest túl erősek vagy épp túl gyengék, hiszen hamarosan egy nagyobb újraegyensúlyozás éri a középső tiereket. Ebben a cikkben pedig stílusosan az amerikai tankokat vesszük górcső alá, ugyanis a játékba is a harmadik nemzetként kerültek be.

Tier V

T67

A T49 talán új nevet kapott, de továbbra is túltesz bármely riválisán mozgékonyság, tűzerő és álcázás tekintetében. Egyértelműen nerfelni kell.

M7

Rossz lövegkezelhetőség és alacsony páncélátütési érték, pedig alapvetően egy vicces és érdekes játékmenetet nyújtó tankról beszélünk.

Ram II

A mozgékonysága és a látótávolsága egyaránt hagynak kívánnivalót maguk után, amit az 57 mm-es ágyú borzalmas lövegkezelhetősége csak tetéz, így a tankkal kimondottan frusztráló játszani. Legalább a lövegkezelhetőséget helyre kéne tenni ennél a harckocsinál.

T1 Heavy

A T1 Heavy egy papír nehéz tank, így a talajellenállási és tolatási sebességét mindenképp növelni kellene, de a lövege is lehetne pontosabb.

T14

A T1 Heavy szöges ellentéte, ha a páncélzatát vesszük alapul, de a löveg ennél a harckocsinál is bosszantóan pontatlan.

Tier VI

A Sherman harckocsik: Fury, M4A3E8 és Thunderbolt

Egyaránt magas páncélátütési értékre van szükségük.

M6

A T1 Heavy-hez hasonlóan egy papír nehéz tankról beszélhetünk, ezért az M6-nál is a talajellenállási értékeken kell változtatni.

T37

A pontosságát nagyon lerontották, ezért nyilván ezen egy hangyányit nem ártani javítani.

Tier VII

T20

A T20-szal alapvetően minden rendben van, de túl nagy a különbség az AP és APCR lövedékei páncélátütési értékei között, ezért előbbit növelni, míg utóbbi csökkenteni kellene.

T23E3

Egy érdekes játékmenetet nyújtó tank, ami alacsonyabb páncélátütéssel rendelkezik, mint a T20, de ebben az esetben inkább a lövegkezelhetőségi értékek és a tűzgyorsaság javítására kellene koncentrálniuk a fejlesztőknek a páncélátütés helyett.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.