Moira tippek és trükkök minden hős ellen

Moira tippek és trükkök minden hős ellen

KarQ ezúttal a rendkívül megosztó őrült tudóshoz adott tanácsokat. 

Az edukációs Overwatch tartalmakkal foglalkozó KarQ tavaly új videósorozatot indított, melyben rendszeresen meghív egy híres vagy profi játékost, és tippeket adnak karakterekhez a többi hős ellen. A széria legújabb darabjában Moira-hoz kapunk tanácsokat, ezúttal vendégszereplő nélkül; ugyanis KarQ alapból egy Support main, aki több szezon óta Grandmaster szinten játszik. 

Ahogy megszokhattátok, most is egy általános tippet kapunk először a karakterhez. Alapvetően ugye Moira azzal tölti vissza a Biotic Grasp képességét, ha sebzi az ellenfeleket. Azonban –ha nem folyamatosan, hanem kisebb megszakításokkal használjuk az elsődleges tüzelést-, akkor hamarabb fel tudjuk tölteni a tartályt. Ilyenkor persze kevesebbet sebzünk, –szóval érdemes megfontolni, hogy érdemes-e ezt a módszert használni a csapatharc során. 

(Ugyan a trükk bugként van feltüntetve a videóban, a Blizzard nem kommentálta az esetet, azaz szerintük ez így rendben van. –a szerk)

Rátérve a hősökre: D.Va elég nagy counter Moira-ra, mivel a Matrix könnyen elnyeli az Orb-okat, továbbá, ha van rajta páncél, akkor a sebzésünk is kevesebb rá.  Orisa Supercharger-ét érdemes az ultinkkal minél hamarabb elpusztítani, mivel az még átmegy a pajzsokon, a Halt!-ból pedig könnyen kiszabadulhatunk a Fade képesség segítségével. Utóbbi életet menthet egy Roadhog Hook után, továbbá el tudjuk kerülni vele Reinhard Earthshatter-jét, illetve a Wrecking Ball ultiján is simát át tudunk menni vele. A self heal segítségével könnyen megnyerhetünk 1v1 csatákat a legtöbb DPS karakter ellen, a sebző orbot viszont ne dobjuk rá a Genji-re, igyekezzünk kicsalni McCree-ből a Flashbang-et, továbbá egyes karakterek ellen használjuk ki, hogy a Biotic Grasp hatalmas távolságokba is elér. 

Ti egyébként szerettek a hősnővel játszani?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!