Korea szupersztárokkal készül az idei világbajnokságra

Korea szupersztárokkal készül az idei világbajnokságra

A nemrég kihirdetett keret csakis kizárólag Overwatch League játékosokból áll. 

Idén a Blizzard immár harmadik alkalommal fogja megrendezni az Overwatch világbajnokságot és a résztvevők már el is kezdték felfedni a válogatottjaik játékosait. A finnek például igencsak erős kerettel készülnek a versenyre, amiben például hét Overwatch League játékos is helyet kapott. Ha kíváncsiak vagytok a válogatottra és azok tagjaira, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni. 

Sorra jelentik be a világbajnokság válogatottjait

Nos nemrég a kétszeres világbajnok Dél-Korea is beállt a sorba és bejelentették a 12 játékost, akik közül a végleges keret fog majd kikerülni. Az alakulat érdekessége, hogy mindenki az Overwatch League csapataiból került ki és tavalyhoz képest hiányoznak azok a feltörekvő ismeretlenebb nevek, mint például Yeon-oh "Fl0w3R" Hwang a New York Excelsior akadémiából, vagy az Emperor becenevű Sang-hoon "Kaiser" Ryu az Outlaws Academy-ből.

오버워치 on Twitter

????????2018 오버워치 월드컵 국가대표 12인 로스터를 공개합니다!???????? 선발된 선수들 모두 진심으로 축하드립니다 선발에는 국가대표 위원회 3분이 수고해주셨으며, 오는 8월 인천에서 열리는 조별 예선에 참여할 최종 7인 로스터 역시 곧 발표될 예정입니다. 자세히 보기: https://t.co/LO4mGuLiGc

A házigazdáknak szükségük is van a sztárcsapatra, mivel az Augusztus 17-19 között tartandó csoportkörben Oroszországgal, Japánnal, Finnországgal, Tajvannal, továbbá Hongkonggal kell majd szembe nézniük. 

Szerintetek egyébként idén is a koreaiak fogják nyerni a versenyt? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!