Híres streamerek is részt vesznek a Fusion PUBG Magyar Kupa döntőjén

A szervezők ez alkalommal is gondoskodtak néhány különleges vendégről!

A Fusion PUBG Magyar Kupa második havi felvonása a végéhez közeledik. Ezen a hétvégén, vasárnap tartják meg a havi Nagydöntőt, –amire természetesen jó néhány vendéget is meghívtak. Az első havi döntőn is láthattuk már ezt, akkor 9 duot hívtak meg a megmérettetésre. Ez alkalommal a szám 8-ra módosult, 5 streamer és 3 médiacsapat fogja majd megmutatni, hogy mit tud a 32 bejutott duo mellett. A streamercsapatok a következők:

Látható, hogy a szervezők nem aprózták el:összehívták a magyar PUBG közösség apraja-nagyját. Fontos viszont kiemelni, hogy Konti és FoDa nem biztos, hogy részt tud venni a versenyen, ők ugyanis harcban állnak az Auzum Nations Cup PUBG kupájában is, ami tegnap vette kezdetét. Nélkülük egész biztosan kevesebb fejlövés kerül majd kiosztásra.

Nekünk viszont ismét abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy dinamikus duonkat meghívták az eseményre, –így a 3 médiacsapat közül a Team Esport1 lesz az egyik, akit figyelemmel kísérhettek. Az esetleges pénznyereményt ez alkalommal is a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánljuk fel. Az eseményt vasárnap 16:00-tól követhetik figyelemmel a Fusion TV Twitch csatornáján.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!