xQc, Surefour, illetve Agilities is helyet kapott a Kanadai válogatottban

xQc, Surefour, illetve Agilities is helyet kapott a Kanadai válogatottban

A tavalyi ezüstérmes is teljes erőbedobással készül a versenyre. 

Habár a 2018-as Overwatch World Cup csak augusztusban kezdődik majd, mostanában nem telik úgy el nap, hogy a résztvevő országok egyike ne jelentené be a válogatottjának játékosait. Legutóbb például az Egyesült Államok keretével foglalkoztunk, aminek háromnegyede az Overwatch League-ben versenyző profikból áll. 

Az USA sem veszi félvállról az Overwatch World Cup-ot

A nemrég bejelentett keret erősnek erős, de vajon elég lesz-e a koreaiak ellen?

Nos a napokban a tavalyi második helyezett Kanada is kihirdette a 12 fős játékoskeretét, amiben több OWL játékos és feltörekvő tehetség is helyet kapott. A DPS lineup-ban ott van például Lane "Surefour" Roberts az LA Gladiators-ból és Bradi "Agilities" Girardi is az LA Valiant-ból, de visszatérőként  Liam "Mangachu" Campbell is bekerült, illetve új belépőként az Optic Academy-s Justin "kellar" Kellar. A tankok között kisebb meglepetésre Félix "xQc" Lengyel neve is olvasható, továbbá a Boston Uprising-os Lucas "NotE" Meissner számít a második legismertebb névnek. A Supportok-nál Joe "Joemeister" Gramano és Randal "Roolf" Stark már tavaly is szerepeltek a válogatottban, William "Crimzo" Hernandez és Chris "Bani" Benell pedig új nevek a listán.

Team Canada OW ???????? on Twitter

Introducing our Canucks representing Team Canada at the @PlayOverwatch World Cup! #NorthStrong ???????? Join our Discord Server at: https://t.co/uJIBfcjsZr

A válogatott edzőjének választott Jayne egyébkét a saját közvetítésén fedte fel a játékosokat, –ráadásul kis kommentárt is fűzött hozzá, hogy miért ők kerültek kiválasztásra. Ha kíváncsiak vagytok a magyarázatára, az alábbi videóban tudjátok azt megtekinteni. 

Az alap 12 fős keret természetesen hamarosan szűkítésre került; ha tippelnünk kéne, akkor Surefour és Agilities lesz a DPS duó, Note és xQc a két tank, Bani, illetve Roolf pedig a Supportok, tartaléknak pedig Mangachu, vagy Joemeister. 

Ti amúgy hova várjátok Kanadát az idén? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!