Több mint 12 millió dollár gyűlt össze a Pink Mercy jótékonysági kampány során

Több mint 12 millió dollár gyűlt össze a Pink Mercy jótékonysági kampány során

A BCRF 25 éves fennállása alatt ez volt a legnagyobb vállalati adomány, amit a szervezet valaha kapott.

Májusban –kisebb meglepetésre– a Blizzard egy jótékonysági eseményt csinált, melynek keretén belül a Pink Mercy skin limitált ideig megvásárolható kozmetikumként bekerült a játékba. Mindemellett a kampány során egy stream sorozat is indult, hogy felhívják a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára. A rajongók által beküldött felajánlások, illetve a hőskinézetek teljes ára pedig a Breast Cancer Research Foundation szervezethez került. 

Az event vége előtt nem sokkal a stúdió közzétette, hogy sikerült átlépniük a 10 millió dolláros álomhatárt, nemrég azonban frissítették a számokat és bejelentették, hogy 12,7 milliót sikerült összegyűjteniük a jó ügy érdekében. Érdekesség, hogy a BCRF 25 éves fennállása óta ez volt a legnagyobb vállalati adomány, amit valaha kaptak.

Overwatch on Twitter

Thank you, heroes! Together, we have raised over $12.7 million (USD) for @BCRFcure. https://t.co/wvWMXUxUR9 https://t.co/tCBVyKh65p

Kis érdekesség, hogy a közösség egy emberként indult meg a kampány során, és a kreatív vénával megáldott rajongók zseniális fanartokat illetve cosplayeket készítettek, melyekből a stúdió kiválogatta a legjobban sikerülteket. Ha kíváncsiak vagytok a lenyűgöző alkotásokra, az alábbi képre kattintva a galériánkban tudjátok őket megtekinteni. Bónuszként a képek között megnézhetitek azt is, ahogy a BCRF ellátogatott a Blizzard stúdiójába és átvették a szédületes összegű felajánlást. 

Összességében szeretnénk mi is megköszönni minden olyan játékos számára, aki valamilyen formában hozzájárult a Pink Mercy kampány kimagasló sikeréhez, –és reméljük, nem ez volt az utolsó jótékonysági esemény a játékban. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

 

 

Galéria

Kövess Minket!