Ezek voltak az OWL eddigi legjobb és legrosszabb egyéni teljesítményei

Ezek voltak az OWL eddigi legjobb és legrosszabb egyéni teljesítményei

A játékosok néha igencsak szédületes –vagy borzalmas– dolgokat tudnak összehozni. 

Habár az Overwatch League alapszakasza néhány héttel ezelőtt véget ért, a több száz mérkőzés továbbra is feldolgozás alatt áll a statisztikákkal foglalkozó oldalaknál és folyamatosan jelennek meg a játékosok teljesítményével kapcsolatos összefoglalók. Az adatok –bármennyire is érdekesek a versenysorozat iránt érdeklődők számára–, bizonyos szempontból unalmasak tudnak lenni, és sokan csak száraz olvasmánynak tartják ezeket. Nos a Philadelphia Fusion elemzője, Ethan "Beezy" Spector is tisztában van mindezzel és úgy határozott, inkább érdekes módon próbálja meg prezentálni, mik voltak a több hónapon át tartó liga legjobb és legrosszabb egyénileg kiugró teljesítményei, –ráadásul különböző vicces díjakat is alkotott a nyertesekhez. Következzenek tehát a nyertesek!

A TOP 5 legjobb teljesítmény

  1. Az első helyet és az EXPERIENCE MY ORBS díjat Jonas "Shaz" Suovaara szerezte meg a Los Angeles Gladiators-ból, mivel a Stage2 során pusztán három perc alatt 9760 egységnyit gyógyított Zenyatta-val egy King's Row-i összecsapás alatt. Mindez 10 perces rátával nézve 31,831-et jelent, a liga játékosainak átlag teljesítménye pedig csupán 6806.
  2. A második helyre Joon-hyuk "zunba" Kim került fel egy Horizon Lunar Colony-s pálya miatt, ahol D.Va val őrületes, 34%-os kritikus találati arányt sikerült összehoznia. A játékos ezzel megnyerte a "Screenshotted Proof of Aimbotting" trófeát, –összehasonlítás képen pedig, a többi D.Va átlagban 8.3%-ot teljesít ebben a kategóriában. 

  3. A harmadik helyezett Joon-hwa "Janus" Song lett Beezy listáján, mivel egy Lijiang Tower-es összecsapás során 5 perc alatt sikerült 559 sebzést okoznia a Winston leap-pel a Primal Rage-ben. Összehasonlítva, a többi Winston játékos 112-őt okoz átlagosan. 
  4. Gael "Poko" Gouzerch a Philadelphia Fusion-ből habár lecsúszott a dobogóról, teljesítménye abszolút kiemelkedő, mivel egy Oasis pálya során négy perc alatt sikerült 2728 sebzést okoznia a Self Destruct képességgel. Mindez a megszokott 10 perces skálán számolva 7066-ot jelent, a liga többi játékosának átlaga pedig csupán 700. 
  5. Végül, de nem utolsó sorban következzen George "ShaDowBurn" Gushcha, aki egy Junkertown támadás alatt összesen 4452 sebzést deflectelt Genji-vel három perc alatt.

A kiemelkedő megmozdulások után most térjünk is rá arra a három játékosra, akik a legrosszabb teljesítményt hozták össze az alapszakasz alatt. 

A TOP 3 Legrosszabb teljesítmény

  1. Sebastian "Zebbosai" Olsson-nak a Florida Mayhem-ből sikerült elnyernie ezt a kevésbé kellemes helyet és az "I Need Healing" díjat, mivel Nepal: Shrine-on egy Seoul Dynasty elleni meccs alatt 1039-et gyógyított Mercy-vel a 10 perces rátát nézve. Összehasonlítva a liga átlagteljesítménye 10805, –azaz több mint a tízszerese.
  2. A második helyet a Shanghai Dragons-os Weida "Diya" Lu szerezte meg a Boston Uprising ellen egy Oasis: City Center pálya során. A játékos Widowmaker-rel 17%-os kritikus találati arányt hozott össze, ami a liga 58%-os átlagával összehasonlítva eléggé kevéske. 
  3. A harmadik legrosszabb teljesítményt és a Water Pistol díjat Dylan "AKM" Bignet szerezte meg, köszönhetően a Fusion elleni McCree teljesítményének. A játékos nem aprózta el, és három perc alatt 440 sebzést hozott össze a karakteren.

Ti egyébként várjátok már az Overwatch League rájátszását? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!