Ma éjjel kezdődik az Overwatch League rájátszása!

Az elkövetkezendő pár napban rendkívül izgalmas meccsek várnak ránk. 

Többhetes pihenő után ma éjjel visszatér az Overwatch League, és megkezdődnek a szezon rájátszásának küzdelmei. Az alapszakaszból ugye hat csapat jutott tovább, és a szabályok alapján az Atlantic és Pacific Divízió első helyezettjei, –azaz a New York Excelsior és a Los Angeles Valiant– már az elődöntőben várja ellenfelét. A fennmaradó négy csapat ezen a héten a negyeddöntőben csap majd össze egy Bo3-as szériában, ahol Bo5 meccseket kell majd megnyerniük a párosítások pedig a következők:

  • Philadelphia Fusion vs. Boston Uprising
  • London Spitfire vs. Los Angeles Gladiators

A ránk váró találkozókról természetesen a versenysorozat hivatalos show műsora most is készített egy külön kiadást, amiben a kommentátorok és az elemzők latolgatják a csapatok esélyeit, továbbá mémelnek is egy picit. 


Na de térjünk is rá a mérkőzésekre és lássuk a ma éjszakai programot!

Philadelphia Fusion vs. Boston Uprising - 02:00

A két csapat összesen négy alkalommal találkozott egymással az alapszakasz során, az állás pedig 2:2. A széria eredményét megtippelni azonban nagyon nehéz; a Philly rendkívül inkonzisztens volt az egész alapszakasz során, a Boston pedig szédületes vereségsorozattal kezdte a negyedik etapot, –ráadásul vezetőedzőjük távozását nem feltétlenül tudták kiheverni. A körülmények tekintetében biztosan nagyon jó meccseket fognak játszani a csapatok, és reméljük, hogy az eddig háttérbe szorított játékosokat is láthatjuk majd pályára lépni.

London Spitfire vs. Los Angeles Gladiators - 04:00

Egyértelműen kijelenthető, hogy a Los Angeles Gladiators számít a London Spitfire kriptonitjának, ugyanis a két csapat eddigi négy meccséből egyszer sem sikerült nyernie a koreai gárdának. Pár héttel ezelőtt a Los Angeles Valiant játékosai is azt nyilatkozták egyébként, hogy a Gladiators-nak össze fog jönni a továbbjutás, mivel jelenleg sokkal jobbak mint a Spitfire. Egy esetleges győzelem amúgy tökéletes bosszú lenne Chan-hyung "Fissure" Baek számára, akit az első etap után igencsak méltánytalan körülmények között adtak el a Los Angeles számára. 

A mérkőzéseket most is az Overwatch League honlapján vagy a versenysorozat hivatalos Twitch csatornáján tudjátok majd nézni. Jó szurkolást és szórakozást kívánunk mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!