Korszakalkotó fizikával és látvánnyal érkezik majd a Battlefield 5

Korszakalkotó fizikával és látvánnyal érkezik majd a Battlefield 5

Ennél élethűbb grafikai megvalósítást aligha láttunk még játékmenet során!

A Battlefield 5-höz nagy reményeket fűznek mind a fejlesztők mind a rajongók. A játékról már a bejelentésekor láthattunk egy kisebb gameplay-t lélegzetelállító grafikával, ám a nemrég véget ért closed alpha után tömegével jelentek meg a videók a havas pályáról is. Sok streamen, illetve videón a felbontás miatt nem feltétlenül vettük észre azt a lenyűgöző fizikát, amivel a fejlesztők ezt a játékot megálmodták. A következő videó egy igazi atomerőmű géppel került felvételre. 4K-s felbontásban, maximális grafikai beállítások mellett, 12 bites színmélységgel dolgozott az alkotója, 3 óra felvétel után pedig 3 TB-ot nyomott a nyersanyag.

A videó tökéletesen megmutatja, hogy a fejlesztők mennyire azon vannak, hogy az olyan elemek, mint a hó a valósághoz minél közelebbi fizikával rendelkezzenek, ezzel is egy újabb lépést téve a totálisan élethű játékok felé. Ha kinyitjuk az ablakot a hó betör a házba azon keresztül, erő hatására a háztetőkről lecsúszik a hóréteg, a karakter egyéb mozgásairól és a játék építési, rombolási lehetőségeiről pedig nem is beszélve. Íme a videó:

Mi már nagyon várjuk a végleges megjelenését, hatalmas potenciál van benne minden tekintetben. Nyilván egy kisebb erőmű kell majd hozzá, az ilyen szintű futtatásához pedig egy traktort is jobb lesz rákötni a gépre, de a grafikafüggőknek igazi mennyország lehet majd ez a játék.

Ti várjátok már?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!