Kezdőbarát hősök minden pozícióra

Kezdőbarát hősök minden pozícióra

Könnyű és hatékony hősök –patchtől és metától független–, minden posztra.

Ha most kezdesz bele az Overwatch játékmenetének felfedezésébe, –vagy már régóta játszol, de egyszerűen nem találod a fogást a nehezebb hősökön–, és segítségre van szükséged, hogy milyen karakterekkel érdemes gyakorolnod, akkor jó hírünk van! Összegyűjtöttük számotokra azokat a hősöket, akik –metától és patchtől függetlenül– mindig hasznos tagjai bármely csapatnak, akár tank, dps, vagy support pozícióban kell helytállnunk.

A kulcs szó az egyszerűség. Ahhoz, hogy jobban megértsük a pezsgő és folyton változó játékmenetet, és idővel jobbá is váljunk, elsősorban a választott hősünkkel kell megtanulnunk magabiztosan manőverezni; amit legkönnyebben egyszerű ás jól átlátható képességekkel felszerelt karakterekkel tehetünk meg. Ha már nem kell a cooldownokat, vagy a kombókat figyelnünk, sokkal több időnk marad, hogy olyan kulcsfontosságú dolgokra figyeljünk, mint a pozicionálás, döntéshozás, célpont választás. A következő hősökkel könnyedén és gyorsan fejleszthetitek játéktudásotokat és képességeiteket.

Support

A support hősökkel való játék nagyban segít, hogy megtanuljuk a meccsek során kialakult, különböző szituációkat átlátni. Plusz –fájdalmas leckékkel ugyan–, de a helyes pozicionálásra is rákényszeríti a játékost. Mercy személyében egy nagyon megbízható és hatékony support hőst választhatunk, aki minden pályán, minden csapatkompozícióban remekül helyt tud állni. Minimális célzási pontosságot igényel, mobilis, jól healel és a revive képessége az egyik leghasznosabb képesség a játékban. Mercyvel megtanulhatjuk, hogy kit és mikor érdemes healelni, aminek eldöntése a supportok egyik legfontosabb feladata. Egy-két meccs alatt bele lehet rázódni a játékmenetébe és a játszása során rengeteget lehet fejlődni.

Tank

Ha szeretnénk jobbá válni a tankok pozíciójában is, a leginkább megbízható választás Orisa lesz. A mobilitását leszámítva az egyik leghatékonyabb tank, akit viszonylag könnyen meg lehet tanulni. Hasonlóan Reinhardthoz a pajzsa lehetővé teszi csapata és saját maga teljes védelmét. Alacsony cooldown-ja miatt gyakran használhatjuk, ami nagyon megnehezíti majd az ellenfelek életét. Sok HP sok armor és a pajzsa nagyon szívóssá teszi, és a többi képessége is nagy segítségére lehet csapattársai számára. Kis gyakorlással minden csapatnak hasznos tagja lehet.

Damage

A sokak által kedvelt damage pozícióban számos igen nehéz és lassan kigyakorolható hős van. Akik szeretnének ebben a pozícióban kiteljesedni, és minél hamarabb a mesterévé válni, azoknak Junkrat lehet a tökéletes választás. Nem igényel sok célzási képességet, nehéz ellene játszani, nagy sebzést képes kiosztani, és rendkívül mobilis. A játékosok nehezen találnak fogást egy jó Junkrat-en, ezért hasznos tagja lehet bármilyen csapatkompozíciónak.

Szerintetek ki a legjobb kezdőbarát hős a játékban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!