WoTMorzsák: Július második hetének legérdekesebb hírei

Júliusban a Wargaming kedvez a kompetitív játékok rajongóinak, de hírek érkeztek a szupertesztről is, ráadásul eldőlt, hogy melyik prémium járgányról álmodoznak a legtöbben.

A legropogósabb WoTMorzsákat válogattuk össze cikkünkben, hogy véletlenül se maradjon le senki a World of Tanks hazai és nemzetközi eseményeiről.

Wotinfo Révfülöpön

A kedden megnyitotta kapuit az Otherworld élménytábor, ahol az érdekfeszítő programokon a World of Tanks magyar közösségének olyan jeles képviselői is tiszteletüket tették, mint BMMate, GoodBad93 és Paradicsom02.

Hamarosan kezdődik a 9. CW szezon

A 8. CW szezonban marandót alkotott a TRIGG, de július közepétől új kihívás vár a magyar srácokra. Az augusztus végéig tartó megmérettetésen az arany nyereményeken túl dizájnos álcafestéseket nyerhetnek a résztvevők.

Július végén újra elérhető a rangsorolt játékmód

A Rangsorolt csaták 2. szezonja július 26-án kezdődik, és a szabályok többnyire változatlanok maradnak az előző szezonhoz képest. Részletesen az alábbi cikkben olvashatsz a szezon felépítéséről, az előmeneteli rendszerről és a jutalmakról.

Kharkov új verziója a szuperteszten

Kharkov mégsem került ki véglegesen a játékból?

Első kézből a legfrissebb információk Kharkov helyzetéről, -egyenesen a szuperteszt szerverről!

Álmaink tankja: 105 leFH18B2

A játékosok megszavazták, így hétvégén a 105 leFH18B2 francia prémium tüzért vásárolhatjuk meg a prémium boltban.

Buffon már a World of Tanks-ban lövi a bőrt

Pénteken Buffon is tiszteletét tette a World of Tanks stúdiójában, és egy közel két órás élő adás keretein belül tankfocizott egy kicsit.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.