Hamarosan új Legendary Lúcio emote-tal gazdagodnak az OWL All Access Pass tulajdonosai

Hamarosan új Legendary Lúcio emote-tal gazdagodnak az OWL All Access Pass tulajdonosai

Plusz a Blizzard-ot ismerve a rájátszás miatt további ingame tartalmak is várhatóak. 

Ha emlékeztek még, januárban a Blizzard 90 millió dollárért adta el az Overwatch League közvetítési jogait a Twitch-nek, a szerződés keretein belül pedig elindult a cheer program, illetve az All Access Pass előfizetés is. Utóbbival először csak Twitch emote-okat, Player Icon-t és Pray-t, később pedig OWL témájú skineket is szerezhettek a tulajdonosok McCree-hez, Moira-hoz, illetve Soldier-hez. Májusban aztán a Blizzard emelte a tétet, és plusz 12 idegenbeli skin-t is elérhetővé tettek az előfizetők számára, amiket az alábbiakban tudtok megtekinteni. 

Nos nemrég a rájátszásra való tekintettel a stúdió ismét dobott egy hatalmasat: bejelentette, hogy július 24-én egy Legendary Lúcio emote-tal fognak gazdagodni az All Access tulajdonosok.

Overwatch League on Twitter

Break it down with the new legendary Lúcio emote, available to @Twitch All-Access passholders July 24! Details: https://t.co/KGjLiRlLGw https://t.co/rtNJBMcGgH

Az előfizetés 30 dolláros árát (Twitch Prime-mal csupán 20) a rajongótábor egy része kicsit sokallja és csak "lehúzásként" tekintenek az egész programra, azonban ha összeszámoljátok a zsákmány teljes értékét, –plusz ha hozzávesszük a rengeteg exkluzív interjút és egyéb tartalmat–, akkor a végösszeg abszolút nem tűnik vészesnek. Amikor a program elindult én azonnal ki is váltottam Prime-mal, és őszintén szólva az előfizetés ár/érték aránya teljesen rendben van. Ráadásul csodálkoznék rajta, ha a Blizzard nem tartogatna további meglepetéseket Az All Access Pass-szal rendelkezők számára. Ha kíváncsiak vagytok a megszerezhető cuccok teljes listájára, látogassatok el az Overwatch League Twitch csatornájára. 

Nektek egyébként hogy tetszik az új Legendary Lúcio Emote?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 



Kövess Minket!