Ma éjjel kezdődnek az Overwatch League elődöntőii!

Ma éjjel kezdődnek az Overwatch League elődöntőii!

Az ágrajz alapján rendkívül jó meccsek várnak ránk. 

Több hetes szünet után előző héten visszatért az Overwatch League, és megkezdődtek a rájátszás mérkőzései. A Bo3 szériákból végül a London Spitfire és a Philadelphia Fusion került ki győztesen, továbbjutva ezzel az elődöntőbe. Ha esetleg lemaradtatok volna a meccsekről és kíváncsiak vagytok rájuk, az alábbi cikkünkben tudjátok azokat megtekinteni.

A London Spitfire fordított a Gladiators ellen, továbbjutva ezzel az OWL elődöntőjébe

A másik ágon pedig a Philadelphia Fusion vívta ki az elődöntős helyet.

Az elődöntők formátuma ugyan az, mint amit előző héten láttunk és a csapatoknak egy Bo3 szériában kell bizonyítaniuk Bo5 meccseken. Na de térjünk is rá a párosításokra és lássuk a ma éjszakai programot!

Philadelphia Fusion vs. New York Excelsior - 02:00

Az egymás elleni eredményeket tekintve a New York Excelsior számít a meccs esélyesének, mivel az öt korábbi alkalomból négyszer sikerült legyőzniük a Fusion-t. A Philly-t ettől függetlenül nem érdemes leírni, hiszen a Boston elleni győzelem biztosan felpörgette a játékosokat és benne van a pakliban, hogy az edzői stáb kitalált valami ütőképes taktikát az Excelsior ellen. 

Loondon Spitfire vs. Los Angeles Gladiators - 04:00

A találkozó érdekessége, hogy a két csapat csupán háromszor találkozott egymással, az állás pedig 2-1 a Spitfire-nek. Azt viszont érdemes számításba venni, hogy a Valiant rengeteget erősödött az elmúlt pár hónapban és a legutóbbi meccset is ők nyerték, plusz egy héttel többet tudtak pihenni. Természetesen a Spitfire is tartogathat meglepetéseket, főleg azután, hogy előző héten hátrányból sikerült fordítaniuk a Gladiators ellen, és rendkívül domináns győzelmet arattak a legutóbbi két meccsükön. 

A mérkőzéseket most is az Overwatch League honlapján vagy a versenysorozat hivatalos Twitch csatornáján tudjátok majd nézni. Jó szurkolást és szórakozást kívánunk mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!