A közösség felháborodott a

A közösség felháborodott a "Mérhetetlen kudarc kincse" megjelenésén

Amit ígért a Valve azt betartotta. Az már más kérdés, hogy sokat nem foglalkoztak a dologgal, hogy lenyűgözzék a rajongókat.

Amikor bekerült a TI8-hoz elkészült Battle Pass a játékba, a Valve a 615. szintet elérők számára egy külön jutalmat hirdetett: "The Promise of Eminent Revival". A kincs leírása mondhatni egyértelmű volt, hiszen az állt benne hogy az előző évekből származó TI skineket kapjuk meg egy új feloldható stílussal.

Tegnap megérkezett a várva várt ládikó, a tartalmának megvalósítása láttán pedig a Dota 2-es közösség már nem igazán volt boldog, és akkor még lehet, hogy finoman fogalmaztam. A csomagban tulajdonképpen öt darab régebbi tárgy található zöld színnel megfűszerezve. A Dota 2 subreddit jelenleg tele van panaszokkal, sőt némelyik játékos tovább ment szimpla negatív kommenteknél és egyenesen a "Mérhetetlen kudarc kincsesláda" névvel illette a Valve legújabb produkcióját.

Azt azonban senki nem mondhatja, hogy a kiadó hamisan fogalmazott volna, hiszen ezt állították a megjelenés előtt:

"Különleges ajándékként azok a Battle Pass tulajdonosok, akik elérik a 615-ös szintet, egy exkluzív "Promise of Eminent Revival" Legacy Bundle-t kapnak a nyár folyamán. Öt korábbi Immortal-t tartalmaz majd, melyek új feloldható stílussal lesznek felvértezve."

A közösség zúgolódása leginkább abból fakad, hogy mekkora szintet kell elérni ehhez a nem éppen kreatív jutalomhoz. Annak érdekében, hogy valaki megkaphassa a felesleges és megfizethetetlen ládikát, a felhasználónak 615. szintűnek kell lennie - ami meglehetősen nagy követelmény - így talán nem meglepő, hogy jóval többet vártak.

Míg a Valve technikailag nem tett semmi rosszat, az új készlet egyszerűen nem sikerült túl jól. Az addig rendben van, hogy az idei TI témája a zöld alapszínt kapta, de furán hat az előző években már látott itemeket átszínezni, míg más extrát nem adtak hozzá. Bár a Valve nem ettől a manővertől várta a TI8 nyereményalapjának drasztikus emelkedését, de az eddigi tapasztalatok alapján szinte semmilyen hatással nem is volt rá.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!