251 Alpha Pack után kiszámolták a nyitási esélyeket

251 Alpha Pack után kiszámolták a nyitási esélyeket

VarsityGaming több, mint 200 csomagot nyitott ki egyhuzamban, –és felírta, hogy hányat sikerült szereznie a különböző ritkaságú tárgyak közül; ezt pedig valaki még tovább számolta.

2017 júliusában vezette be a Ubisoft az Alpha Pack nevezetű csodát: így meccsek után mindenkinek megvan az esélye arra, hogy egy csomaggal gazdagodjon. Ha éppenséggel mégsem kaptál egy ilyet, akkor tovább nő az esélyed rá: előbb utóbbi megjutalmaz mindenkit a rendszer. Van, aki gyűjtögeti őket, és aztán egyszerre kezdi el kibontogatni ezeket. VarsityGaming szintén így tett, de egy kísérletet is végzett, ugyanis a Reddit és a Twitch szakértői szerint a jutalmat akkor generálja a csomagban a játék, mikor megkaptad és nem pedig akkor, mikor éppen kinyitod. Nos, erre egyelőre nem kaptunk pontos választ, hogyan is működik a dolog. Az alábbi videóban egyébként a következő szintű itemeket szerezte meg:

  • 8 Legendary
  • 24 Epic
  • 51 Rare
  • 75 Uncommon
  • 93 Common

Két furcsa dolog azért megfigyelhető, az egyik, hogy a csomagok három különböző szezonból valóak, de a Calico Jack és Shock Rock skinek folyamatosan felbukkantak. A másik pedig, hogy rengeteg duplicate itemet gyűjtött be a 251 packból. Mindezek ellenére kiszámolták, hogy nagyjából hány százalék esély van a fentebb leírt ritkaságok elérésére:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!