A London Spitfire csúnyán átgázolt a Los Angeles Valiant-on

A London Spitfire csúnyán átgázolt a Los Angeles Valiant-on

Ezzel a győzelemmel a csapat továbbjutott az Overwatch League döntőjébe. 

Ezen a héten rendezik az Overwatch League rájátszásának elődöntőit, ahol a csapatoknak egy Bo3 szériában kell bizonyítaniuk Bo5 mérkőzéseken. Az első fordulót szerda éjjel játszották az alakulatok, a küzdelmekből pedig kisebb meglepetésre a két esélytelenebb fél, vagyis a London  Spitfire és a Philadelphia Fusion került ki győztesen. Ha lemaradtatok volna a meccsekről, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni. 

A Spitfire és a Fusion nyerte az OWL elődöntőinek első körét

A két kiemelt, -Excelsior és Valiant-, érdekes módon egyáltalán nem teljesített jól.

De térjünk is rá az elődöntők folytatására és lássuk a tegnapi esti meccsek eredményeit!

London Spitfire vs. Los Angeles Valiant

Az előző kört ugye a Spitfire nyerte és a csapat aktuális formája alapján ők számítottak a mérkőzés esélyesének. Nos Dorado-n már látszott, hogy a koreaiak jobban fel vannak készülve és egy rizikós támadás után remekül védekezve megszerezték a győzelmet. A küzdelem Oasis-en folytatódott, ami a múltban gyenge pontja volt a Spitfire-nek, tegnap azonban két kör alatt gázoltak át a Valiant-on, tovább növelve az előnyüket. A Los Angeles tehát nagy bajba került, azonban nem tudtak kikecmeregni belőle, mivel a London kiélezett küzdelemben ugyan, de megnyerte Eichenwalde-t is, eldöntve ezzel a találkozót. London Spitfire vs. Los Angeles Valiant: 3-0.

A London Spitfire ezzel a győzelemmel továbbjutott a New Yorkban rendezendő nagy döntőbe és nem mellesleg minimum 400 ezer dollárt nyert. A csapat egyébként egy hatalmas koreai bbq-val ünnepelte meg a győzelmet, ahol ráadásul tiszteletét tette a Cloud9 vezérigazgatója, Jack "C9Jack" Etiene is.

London Spitfire on Twitter

Celebrating today's victory with some KBBQ! https://t.co/50Oxr38xwN

Ti mit szóltok a meccsek eredményéhez?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!