A Forma-1 legjobbjai száguldoznak az F1 2018 pályáin

A Forma-1 legjobbjai száguldoznak az F1 2018 pályáin

Alig 1 hónap és már játszhatunk is az új F1 játékkal!

Már csak egyetlen hónapot kell várni az F1 széria legújabb darabjának, az F1 2018-nak a megjelenéséig, a Codemasters pedig már most fokozza a játékot körülvevő hype-ot, ugyanis hangulatos pályabejáró videókat készít rendes F1-es versenyzők közreműködésével.

Egy magyar srác a világ ellen - Bereznay Dani interjú

Heldeus | 18/07/12 17:15A Mercedes friss és ropogós e-pilótájával beszélgettünk a digitális F1 világáról, és arról, hogy ez az új pozíció számára mit jelent. Néhány nappal ezelőtt Bereznay Dániel magyar e-sport történelmet írt: az F1 2018 Pro Series kezdete előtt a Ferrari kivételével az összes Forma1-es csapat felsorakozott, hogy a világbajnokságra bejutott 40 játékos közül kiválasszon 16-ot, akik az ő színeikben fognak majd elindulni a megmérettetésen.

A kiadó egy MAKE HEADLINES nevű videósorozatot indított, aminek a lényege, hogy egyes F1-es versenyzők a saját, hazai pályájukat mutatják be, természetesen már az új F1 2018-as játékkal. A legelső ilyen videót Charles Leclerc közreműködésével készítettek el, ahol először láthatjuk működés közben az új F1 játékot. A fiatal pilóta Monacóban gyűri a Sauber versenygépét a virtuális aszfaltcsíkon.

Ez volt az első alkalom, amikor betekintést kaptunk az új játékba, de azóta már Pierre Gasly is végigszáguldozott az idén visszatérő francia Paul Ricard versenypályán. Itt már némi fejlődés észrevehető a játékon belül Leclerc videóját követően.

A legfrissebb videó pedig a most hétvégén megrendezett Hockeinheimen készült, ahol a német pilóta, Nico Hülkenberg száguldott végig. Itt már a kormányt is jobban szemügyre vehetjük, amin megfigyelhető rengeteg részlet, amiket remélhetőleg mi is tudunk majd változtatni.

Maga a F1 2018 egyébként nagyon realisztikus, viszont arról még semmilyen információnk nincsen, hogy mennyire adja át azt a szimulátor feelinget, amire a Liberty Media és a Codemasters is ráfeküdt az F1 Esport Series kapcsán. Természetesen a glóriát sem ússzuk meg, de ennek ellenére sikerült úgy megoldani a kamera elhelyezését, hogy ez egyáltalán ne legyen zavaró.

A játék egyébként majd augusztus 24-én jelenik meg, 

Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján az új F1?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!