A kanadai válogatott edzőjével erősít a Dallas Fuel az Overwatch League második szezonjára

Jayne mellett továbbá Tikatee érkezik még segédedzői pozícióba a csapathoz.

Habár az Overwatch League első szezonja pár héttel ezelőtt véget ért a Dallas Fuel számára, és a játékosok már a jól megérdemelt pihenésüket töltik, a csapat menedzsmentje nem pihen: máris megkezdték a felkészülést a jövőre induló Season 2-re. Egyik első lépésként tegnap a csapat tegnap éjjel bejelentette, hogy új segédedzőket szerződtettek az egykori sikerszériát futó FNRGFE-s Tikatee, és az edukációs streamekkel foglalkozó, -egyébként a kanadai válogatott vezetőedzőjeként is tevékenykedő- Jayne személyében. 

Dallas Fuel on Twitter

We're pleased to announce @AskJayne and @TikateeOW joining the Fuel staff as assistant coaches! Be sure to give them a warm welcome and follow them. For more details: https://t.co/dnQ5OXaivl

Utóbbi egyébként rendkívül nagy fogásnak számít, mivel az Overwatch-os karrierje előtt repülés instruktorként és oktatóként dolgozott. Edukációs közvetítései pedig a legmagasabb szinten segítik a fejlődni vágyó játékosokat, -Bronze-tól egészen Grandmaster-ig. Ha ti is szeretnétek jobban játszani, látogassatok el a Twitch vagy YouTube csatornájára.

Szerintetek így, hogy most már jó kezekben van a Dallas, jobban fognak majd teljesíteni az Overwatch League-ben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!