Az ESPN értesülései szerint Párizs és Guangzhou bevásárolta magát az Overwatch League-be

Az ESPN értesülései szerint Párizs és Guangzhou bevásárolta magát az Overwatch League-be

A híresztelések alapján pedig az európai befektető nem más, mint Olympique de Marseilles foci csapat.

Habár az Overwatch League első szezonjának még egyáltalán nincs vége, a Blizzard már javában készül a Season 2-re. Pár héttel ezelőtt már érkeztek is pletykák Koreából, miszerint már meg van mind a hat új város, ami csatlakozni fog majd a versenysorozathoz. Az akkori információk alapján Európában Lyon, Kínában Peking, Észak-Amerikában pedig Oklahoma vásárolta be magát a ligába, mindezt azonban nem erősítette vagy cáfolta meg a Blizzard

Kiszivárgott néhány infó az új OWL csapatokról - Tovább robog a liga

A pletykák alapján már megvan mind a hat helyszín, és az alakulatok nevei is. A Blizzard úgy néz ki, hogy előrébb jár, mint gondoltuk.

Nos Naeri infói úgy tűnik nem feltétlenül voltak teljesen pontosak, mivel nemrég az ESPN nagyágyújának számító Jacob Wolf ismét ledobta a leak bombát: iparági forrásokra hivatkozva azt adta hírül, hogy Franciaországban nem Lyon, hanem Párizs, Kínában pedig Pekint helyett Guangzhou, azaz Kanton szerzett magának helyet a liga második szezonjára.

Jacob Wolf @ #OWL2018 on Twitter

Sources: $ATVI finalizing agreements to sell first two @overwatchleague expansion slots in Paris to @OM_English owner and Guangzhou, China to Long-Lions owner https://t.co/TnVyGtfWbb

Az európai helyszín befektetője ráadásul nem kisebb szervezet, mint az Olympique de Marseille futball csapata, a Guangzhou tulajdonosa pedig a kínai milliárdos, Zhong Naixiong. A bevásárlási árról ugyan hivatalos infók nem érkeztek, az ESPN értesülései szerint az árfolyam maradt a korábban már kiszivárgott 30-60 millió dollár. Természetesen mindezt a Blizzard még nem erősítette meg hivatalosan, viszont Jacob Wolf hitelessége nagyjából a 100% felé konvergál, -szóval a mostani bejelentést akár készpénznek is vehetjük. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!