Két játék, két kardforgató: Genji vs Yasuo - videó

Két játék, két kardforgató: Genji vs Yasuo - videó

A TheScoreEsports egymásnak eresztette a két karaktert, hogy kiderüljön, a Cyber nindzsa vagy a szamuráj-e a jobb. 

Attól függetlenül, hogy az Overwatch hivatalos kabalája Tracer, mégis leginkább Genji számít a játék legikonikusabb karakterének. A jelenség igazából érthető, mivel kevés menőbb dolog van egy kibernetikus eszközökkel felturbózott nindzsánál, aki ráadásul egy sárkány szellemét idézi meg a kardjába, hogy elpusztítsa ellenfeleit. Nos ha körbenézünk más játékok háza táján, a League of Legends-ben szereplő Yasuo, the Unforgiven hasonló népszerűségnek örvend, ráadásul kettejükben több közös van, mint elsőre gondolnánk. Ott van például a vándor/kalandor életmód, az idősebb testvér iránt tanúsított ellenszenv, plusz nyugodtan ide sorolhatjuk a karaktereket övező megosztottságot, plusz a mém kompatibilitásukat is. 

A két hős számtalan hasonlósága miatt a TheScoreEsports úgy gondolta, hogy egy animátor segítségével összeeresztik őket egy mindent eldöntő leszámolásra, hogy kiderüljön, a Cyber nindzsa Genji, vagy a szél szamurája-e a jobb. Mielőtt még félreértenétek, nem csak egy vicces videóról van szó, hanem a témához képest igen komoly produkcióról, mivel a készítők nem voltak restek végigmenni a hősök képességein és azok logikus összehasonlításán. A végeredményt nem spoilereznénk el, -ha kíváncsiak vagytok rá, tekintsétek meg az alábbi videót. Jó szórakozást!

A TheScoreEsports szerint tehát a fiktív párbaj győztese Yasuo, the Unforgiven lenne, mivel a passzív pajzsa és a szélfal, továbbá az ultimate képessége is egy jobb kit-et biztosít számára Genji ellen. Az eredménnyel mondjuk én tudnék vitatkozni, -különösen azzal a résszel, hogy Genji nem feltétlenül a levegőbe felugorva szokta előrántani a halálos Dragonblade-et, a földön pedig Yasuo nem tudná elkapni úgy az ultijával, ahogy a videóban láthattuk. A srácok egyébként elhintették a videó végén, hogy a következő párbajt a másik Shimada testvér, azaz Hanzo, illetve egy League of Legends íjász fogja majd vívni. 

Szerintetek amúgy fair volt a Genji vs. Yasuo küzdelem, vagy a párbaj azért nem feltétlenül lenne ilyen egyszerű?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!