Íme a Szupercsapat humoros introja a'la Rainbow Six: Siege

Íme a Szupercsapat humoros introja a'la Rainbow Six: Siege

A szupercsapat egy amerikai televíziós akciófilm-sorozat volt, anno még az NBC csatorna egyik legnépszerűbb alkotása, mely 1983-tól egészen 1987-ig futott.



Megmondom őszintén az én gyermekkorom egyik meghatározó műsora volt a The A Team vagy itthon ismert nevén A szupercsapat. Amikor csak tehettem minden egyes epizódot megnéztem a tv-be. Különös humora és akciójelenetei miatt ugyan sok kritika érte, de ettől függetlenül egyre inkább megszerették az emberek, szóval emiatt 5 évadot megélhetett a produkció. A lényege igazából a sorozatnak, ami a főcímdal alatt egy rövid narratívában is hallható:

  • Négy amerikai katonát letartóztatnak egy általuk el nem követett bűncselekmény miatt. Egy akció során sikerül megszökniük. Azóta is szökésben vannak és segítenek az arra érdemeseknek és azoknak, akik rászorulnak saját készítésű fegyvereikkel és járművekkel.

Ennyit a régmúltról, egy játékosnak köszönhetően –aki egyébként rengeteg játszópajtással rendelkezik– végül úgy döntött, hogy a Rainbow Six: Siege-t felhasználva társai segítségével elkészíti a saját The A-Team intrójukat. A néhány perces videóból nem maradhatott ki a felejthetetlen helikopteres leszálló, és mint kiderül tényleg Rainbow Operátorok ugranak ki a járműből. Itt kicsit több szereplője van az úgy nevezett szupercsapatnak, melyet végül Game Suck szériának neveznek el.  Az biztos, hogy sikerült parádés jelenetekkel bemutatni a játék humoros oldalát. Az elején hallható narratíva pedig fenomenális:

I made an Siege A-Team intro featuring some friends and their mains from r/Rainbow6
Ha esetleg nem játszaná le a videót, akkor kattints rá még egyszer vagy látogass el az eredeti posztra: ITT

  • 2018-ban egy katonati testület lecsukott egy csoport gamert olyan bűnökért, melyet lehet, hogy elkövettek, de az is lehet, hogy nem. A jó magaviseletükért cserébe viszont napi 30 percet játszhattak a Rainbow Six: Siege-el a börtön számítógépein. A mai napig lakat alatt vannak, de túlélték. Ha esetleg problémád van, de senki más nem segíthet, és megtalálod őket, akkor talán felbérelheted őket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!