Nagyobb szint Rankedhez? Az Ubisoft válaszolt!

Nagyobb szint Rankedhez? Az Ubisoft válaszolt!

Új közösségi menedzsere van az Ubisoftnak, aki rögtön meg is vizsgált egy fontos témát, bár konkrét válasz nem igazán érkezett tőle, –mindenesetre biztosított mindenkit, hogy figyelik és tudnak a dologról.

Ez igazából nem egy új keletű probléma –legalábbis a közösség bizonyos rétege már egy ideje nem tartja helyénvalónak a helyzetet–, miszerint túl alacsony szint kell a Rankedes játékhoz. Nem is ez az első ilyen poszt ebben a témában, viszont most az Ubisoft új közösségi menedzsere reagáltak egy Reddit felhasználónak a kérdésére. Bár a végén azt vetette fel, hogy nyugodtan javasolhat ő is és más is ötleteket, de az még kérdéses, hogy ebből lesz-e valami a közeljövőben. 

"Ubi, fel tudnánk emelni a szükséges szintet a Ranked meccsekhez?

Oregon-on játszottam nem is olyan rég egy Rankedet, és a jól ismert Mira taktikát csináltam. Megerősítettem a fal egyik oldalát, rápakoltam az ablakot, a másik részét meg hagytam, hisz így át tudok lőni rajta, ha szükséges. Egészen addig kontrolláltuk a meccset, mígnem a haverom beállt a másik üveg elé, majd jött a mi kis 24. szintű társunk: meglátott egy ellenfelet az ablak túloldalán és szét akarta lőni, de így kiosztott egy fejest a barátomnak. Megpróbáltuk elmagyarázni neki hogyan működik Mira Black Mirror-ja, de ő csak folyamatosan a haveromat hibáztatta, hogy miért állt a - zárt - ablak elé. A következő védekező körben meg persze azonnal meghalt, majd elkezdte spammelni egy másik játékos Yokai drónján a szkennelést, aki így elbukta a kütyüjét. A meccs végére, 8 forduló után 1-3-7 statot sikerült felmutatnia. A legszebb az egészben, hogy semmilyen tanácsot nem hallgatott meg tőlünk, pedig próbáltunk segíteni neki. Tehát azt szeretnénk kérni az Ubisofttól, hogy emeljétek fel a Rankedhez szükszéges szintet, mert az alacsony levellel rendelkező játékosoknak gyakran nincs elég fogalmuk a játékról és nem értik hogyan kell játszani az R6S-t."

"Ez egy olyan javaslat, amelyet gyakran látunk, de a kérdésre adott válasznál sosincs teljes egyetértés –mennyi lenne elég? Milyen szintnél tudjuk azt feltételezni, hogy egy játékos "kész" a Ranked meccsekre? Mivel a exp-et passzív módon szerzik, ezért természetes, hogy minél több időt töltesz egy játékban, annál magasabb lesz a szinted. De a szint nem korrelál a skillel vagy a játékismerettel. Például lehetsz 200-as de még mindig bronz, vagy 100-as és plat. Ez nagyon eltérő lehet, szóval ez rajtunk is múlik, hogy ezek alapján mit várunk el a csapattársainktól.Még ebben a posztban is, a vélemények nagyon különbözőek. De ettől függetlenül, ez is egy opció, amit mindig szem előtt tartunk."

Nyakunkon az új Operation: Grim Sky teljes bemutatása, és nagy kérdés, hogy vajon ebben a frissítésben lesz-e változás a még mindig elvileg Béta állapotban lévő Rankeddel kapcsolatban. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!