Hirdetés

Egy hiba miatt OWL tokenért is megvásárolhatóvá vált a Legendary Lúcio emote

Holott a kozmetikai cucc All Access Pass exkluzívként lett beharangozva.

Hirdetés

A tegnap esti frissítésben végre valahára megérkezett a Summer Games esemény és számtalan újdonság, –köztük 10 hőskinézet, számtalan voice line, győzelmi póz, illetve emote is bekerült az éles szerverekre. A kozmetikai cuccok mellett megérkeztek a pár hete beharangozott Support kaszt átalakítások, illetve további karakter átalakítások is. Ha kíváncsiak vagytok a frissítés összefoglalására, az alábbi cikkünket ajánlanánk figyelmetekbe. 

A Summer Games event megérkezett az éles szerverekre!

Az újdonságok mellett ráadásul rengeteg hősön is változtatott a Blizzard.

A számtalan újdonság mellett érdekes módon a frissítés után 300 OWL tokenért megvásárolhatóvá vált a pár hete leleplezett Legendary Lúcio emote is. A kozmetikai cuccot alapvetően az All Access Pass-szal rendelkezők kapták zsákmányként –szóval a játékosbázis rögtön rá is rabolt a lehetőségre–, azonban nemrég a battle-net fórumon egy Blizzard Support alkalmazott megerősítette, hogy az emote-nak nem lenne szabad elérhetőnek lennie, és a fejlesztők már dolgoznak azon, hogy visszacsinálják a vásárlásokat. 

나에리의 오버워치 정보 on Twitter

오버워치 리그 루시우 감정표현 '댄스 파티'을 다시 구매 할 수 없게 상점에서 변경되었습니다. 버그로 인해서 상점에서 구매를 할 수 있었던 것 이였습니다. Overwatch League Lucio 'Dance Party' emote was not intended to be purchasable. 자세히 보기(Learn more): https://t.co/dkocykeBnH

Az OWL tokenek egyébként abszolút nem olcsó mulatság: rengetegen voltak olyanok, akik 15 eurót költöttek rájuk csupán ezért az emote-ért. Reméljük a Blizzard-nak sikerül megoldania ezt a "kis félreértést" és minden károsultat kárpótolnak majd. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?