Nem működött megfelelően, ezért új recoil rendszer érkezik a következő frissítéssel

Nem működött megfelelően, ezért új recoil rendszer érkezik a következő frissítéssel

Az Ubisoft elismerte, hogy valami nem stimmel az automatikus fegyvereknél, ugyanis míg az első lövések pontosak voltak, addig a továbbiak már nem úgy reagáltak a fizikára, ahogyan kellett volna.

Volt egy hibája a visszarúgó (recoil system) rendszernek a játékban, mely leginkább az automata fegyvereket érintette, ugyanis a golyók becsapódása eltért attól a ponttól, ahová a célkereszt mutatott. A javítás a következő Year 3 Season 3 patchel érkezik meg. Ez igazából úgy történik majd, hogy eltávolítják a fegyver és a Field of View (látómező) interakcióját, –így biztosítják, hogy a célkereszt mindig a képernyő közepén legyen.

A fegyvereinknek 50, míg maga a játékvilágbeli látómezőnk 60-90 FOV-ra lett renderelve. A képernyő és a célkereszt középpontja így 50 és a 60-90 közé esik, szóval az első lövés mindig pontos. Viszont renderelésnél megjelenő eltérések miatt a fegyveroptikánk eltolódik, ezért ez a célkereszt eltolódását is okozza. Leginkább akkor jön elő ez a jelenség, amikor folyamatosan és gyorsan tüzelünk. A célkereszt bármely további elmozdulása további eltéréseket eredményez. Az Ubisoft szemléltette is mindezt:

Az új rendszerbe nem tudták átültetni a régi recoil mintákat, szóval minden egyes fegyverhez manuálisan kellett újraalkotniuk őket, de persze törekedtek arra, hogy a visszarúgások megfeleljenek a korábbiaknak, –vagy legalábbis minél jobban hasonlítsanak az eredetihez.

"A célunk az volt, hogy tiszta, rendes lövöldözős rendszert kínáljunk, amely lehetővé teszi játékosaink számára, hogy megmutassák képességeiket és ügyességüket, anélkül, hogy testre célzás esetén is fejeseket érjenek el. Keményen dolgoztunk, és több tízezer lövést adtunk le váltogatva a két szisztéma között, hogy a fegyverek visszarúgása élethűbb legyen és a lehető legjobban hasonlítson a valódi verziójukra."

Ezek a változtatások már elérhetőek voltak a tesztszerveren, és a visszajelzések felhasználásával készült el az új recoil system.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!