Pro Widowmaker tippek és trükkök AKM-től

Pro Widowmaker tippek és trükkök AKM-től

A Dallas Fuel hitscan játékosa ezúttal tényleg hasznos tanácsokkal látja el a játékosbázist.

Az Overwatch League csapatok közül a Dallas Fuel élen jár a rajongóknak készített tartalmak gyártásában, legyen szó akár a vicces videókról vagy edukációs tartalmakról. A Pro Tips széria egyik legutóbbi epizódjában például a hitscan specialista Dylan "aKm" Bignet a róla elnevezett "AKM blade" technikáját oktatta a nagyérdeműnek. Ha kíváncsiak vagytok a mém különkiadásra, az alábbi cikkünkben tudjátok azt megtekinteni. 

Pro Genji "tippek és trükkök" AKM-től

A Dallas Fuel játékosa már nem csak elfogadta, hanem oktatja is az általa inspirált mémet.

Nos a Pro Tips széria legújabb részében AKM már nem mémel, hanem rendkívül hasznos tippeket és trükköket mutat az elmúlt néhány hónapban rendkívül domináns Widowmaker-hez. A játékos első tanácsa, hogy a karakterrel igyekezzünk felmérni az ellenfél kompozícióját. Ha náluk is van Widowmaker, akkor védekezően kell játszanunk és elsődleges célunk az ő kiiktatása, –ha viszont nincs, akkor lehetünk agresszívebbek és flankelhetünk is. A Venom Mine mindkét stílushoz kiválóan asszisztál és segítségével hamar észrevehetjük, hogy ha esetleg szeretne mögénk jönni valaki. Az életben maradásunk egy másik kelléke a Grappling Hook, amit AKM elmondása alapján mindenféleképpen érdemes okosan, illetve legtöbbször defenzíven használni, hogy megmenekülhessünk mondjuk egy Winston, Genji, vagy Tracer rohamától. 

A játékos ezen kívül megemlíti, hogy a karakterrel való fejlődéshez rengeteg gyakorlás szükséges, erre pedig a Widowmaker Deathmatch tökéletesen alkalmas. Persze az 1v1 teljesen más környezet, mint a Standard 6v6, ezért miután szereztünk egy alap skill-t, igyekezzünk minél többet éles meccsen is helyt állni, játékstílusunkat pedig a körülményekhez igazítani. A tippek és trükkök további részleteit nem lőném le most, –ha kíváncsiak vagytok a teljes oktatóanyagra, az alábbi videóban tudjátok megtekinteni azokat. Jó tanulást!

Ti egyébként csupán magatoktól szoktatok fejlődni, vagy megfogadjátok a profi játékosok tanácsait?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!