Megismerhetjük Clash sztoriját, valamint 2 új bundle is érkezik a héten

Megismerhetjük Clash sztoriját, valamint 2 új bundle is érkezik a héten

Az Ubisoft kiadott egy rövid kis ismertetőt a karakterről, hogy megismerhessünk az R6S első pajzsos védőjét egy kicsit közelebbről.

Már egyetlen R6 rajongó előtt sem titok, hogy hamarasoan az Operation: Grim Sky részekén két új operátor teszi tiszteletét a játékban. Egyikőjükről pedig már egy kicsit több anyag érkezett.

Neve: Morowa "Clash" Evans

Angliában született, és itt is nevelkedett. Egy igazán kemény tiszt vált belőle az évek folyamán, aki a Territorial Support Group-nál (Helyi Támogató Csoport) szolgált, és a 2011-es londoni zavargások alatt tartotta a frontvonalat. Nem kellett sok, hogy kiérdemelje a helyét a Specialist Firearms Command-nál (SCO19, Speciális Lőfegyverek Parancsnoksága), és letette a névjegyét a Londonban tevékenykedő Metropolitan Police Services (MPS, Nagyvárosi Rendőrségi Szolgálatok) alakulatánál is.

Szakértője a tömegoszlatási stratégiák kidolgozásának és kivitelezésének, emellett különleges engedélyt kapott az Gold Command ülésein való részvételre. A hátterének köszönhetően később nyomozó parancsnok vált belőle. Mi értelme lett volna azonban eddigi erőfeszítéseinek, ha tapasztalatát, szolgálati feljegyzéseit és kitartását ne vette volna észre a Rainbow Six különleges alakulata? Természetesen kiszúrták őt, és mindenáron meg akarták szerezni.

Ami a fegyverét illeti: Twitch és Mira ötvözte mérnöki tudását, és az R&D projekt vezetőjeiként megalkották a CCE Shield-et (tömegoszlató elektromos pajzs). Láss csodát, Clash volt a tökéletes ember, aki képes tökéletesen kezelni ezt a fegyvert, hiszen a kisujjában van a tudás és érti a tömeg viselkedését, és úttörő szerepet töltött be a snatch squad taktika kitalálásban. A "snatch squad" kifejezés két olyan taktikát jelent, amelyet a rendőrség a zavargások kontrollálása és a tömegoszlatás során használ:

  • A lázadás elleni küzdelemben résztvevő csapat több rendőrtisztet is magában foglal, akik általában védőöltözetet viselnek, és mondhatni V alakban menetelnek előre, hogy áttörjék az első sorokat, azzal a céllal, hogy egy vagy több embert kiszedjenek a zendülés közepette. A cél általában egy vezető vagy speaker.
  • A briteknél egy kicsit másként működik, három vagy négy tiszt ront be az erőszakos és rendezetlen embercsoportba, kettőnél gumibot és Shield található. A pajzsal ellátott tisztek igyekeznek elkapni és hatástalanítani a tömeg legvadabb tagját, míg a többiek biztosítják a területet és a többi zavargóval foglalkoznak.

Hogy miért őt választották? Pontosan tudja, mikor és hol kell telepíteni ezt az új már-már sci-fi pajzsot, hogy lelassítsa ellenfeleit és lezárja a bejáratot. Nem mutat semmiféle kegyelmet, és zéró toleranciával viseltet minden vele szemben állóval.

Annak ellenére, hogy új címet kapott az MPS-nél (nyomozó parancsnok), mindig az első sorban van és vezeti az embereit. Morowa "Clash" Evans tehát hamarosan sokkolja a játékosokat a jelenlétével a Rainbow Six: Siege-ben.

Emellett pedig két új Bundle is elérhető lesz a héten. The Snow Pine szerelés Vigil és Dokkaebi részére:

A Saharan Courage szett pedig Doc, Montagne, Twitch és Rook-nál lesz megtalálható:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!