Hangulatos trailer készült az ingyenes R6S hétvége alkalmából

Hangulatos trailer készült az ingyenes R6S hétvége alkalmából

A Paris Major alkalmával az Ubisoft megragadja a lehetőséget, és mindenki számára elérhetővé teszi a piac legjobb taktika lövöldéjét.

"Ha egy intenzív, ízig vérig akciódús és taktikai játékot keresel, ahol a tehetség és a ravaszság ugyanolyan fontos, akkor a Rainbow Six: Siege az ideális választás számodra."

Az Ubisoft augusztus 16-ától kezdődően (csütörtök-hétfő) egészen augusztus 20-ig ingyenessé teszi a Rainbow Six: Siege-t PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Sőt nagylelkűségük itt mér nem ér véget, ha ugyanis ezek után is kedvet kapnának az emberek az FPS-hez, akkor augusztus 27-ig 60%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a terméket, ez az akció pedig a következő verziókra vonatkozik: Starter, Standard, Advanced, Gold és Complete. Azok a játékosok, akik részt vesznek az ingyenes hétvégén és ezt követően meg is veszik az R6S-t, továbbvihetik az addig elért eredményeiket.

Az ingyenes hétvége nem teljesen a véletlen műve, az időzítés egybeesik ugyanis a Paris Majorrel, vagyis Európa legnagyobb Rainbow Six: Siege versenyével. A következő frissítésben pedig két új új operátort is kapunk: egy amerikai támadó és egy brit védő érkezik, valamint egy teljesen átdolgozott Hereford Base pálya is bekerül mellettük. Az Operation: Grim Sky szeptember 4-én élesedik.

Az ingyenes hétvége tehát egy tökéletes időpont, hogy bárki csatlakozhasson a több mint 35 millió játékosbázishoz.

Borítókép fotó forrása: rainbow6.ubisoft.com

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!