Holnap hajnalban indul az Overwatch World Cup koreai csoportköre!

Holnap hajnalban indul az Overwatch World Cup koreai csoportköre!

Az elkövetkezendő három napban 6 válogatott küzd majd meg egymással a BlizzCon-ra való továbbjutásért. 

A Blizzard idén is megrendezi az Overwatch World Cup-ot, ahová összesen 24 ország kvalifikálta magát a négy fordulós alapszakaszba. Az első csoportkört ezen a hétvégén rendezik a dél-koreai Incheon vároisában, a résztvevő országok pedig Oroszország, Finnország, Japán, Tajvan, illetve Hongkong lesznek. Szerencsénkre a küzdelmek már az 1.26-os frissítésen játszódnak majd, –szóval a játék legújabb karakterének számító Wrecking Ball-t is láthatjuk profi körülmények között. 

"A világbajnokságra készülő csapatok már a Wrecking Ball-lal gyakorolnak" - Harsha

A San Francisco Shock elemzője engedett egy kis bepillantást abba, hogyan is látják a karaktert jelenleg a profi játékosok.

Na de térjünk is rá a hétvége programjára, ami magyar idő szerint holnap hajnalban indul az Oroszország vs. Hongkong mérkőzéssel. A találkozók a már megszokott négy pályás formátumban zajlanak majd, ahol az első helyszín egy előre eldöntött Control pálya lesz. Természetesen ha döntetlenre kerülne sor, következne a szintén control Tiebreaker. A holnapi nap mérkőzései egyébként közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek. 

  • Oroszország vs. Hongkong - 05:00
  • Dél-Korea vs. Tajvan - 06:45
  • Hongkong vs. Finnország - 08:30
  • Oroszország vs. Japán - 10:45 

A mérkőzéseket angol nyelven a PlayOverwatch Twitch csatornáján tudjátok majd követni. Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!