Update: Teaselték az új támadó operátor képességét

Update: Teaselték az új támadó operátor képességét

Clasht kicsit jobban bemutatták már, míg a másik különleges egyénről eddig nem nagyon árult el semmit az Ubi, –egészen ezidáig.

Mióta bejelentette az Ubisoft az Operation: Grim Sky updatet, az emberek tűkön ülve várják, hogy pontosan milyen újdonságokat kapunk. Herefordot átdolgozzák, és ezt láthattuk nagyjából egy videóban, azonban a két új operátorról mindössze csak morzsákat mutatott eddig a kiadó. Ettől függetlenül már az első teaser rögtön lázba hozta a közösséget, –aztán egy kicsit hosszabbat is kiadtak–, de még mindig nem volt túl információdús a felvétel. Szóval Clashez egy kicsit közelebb kerülhettünk, de az új támadó kommandósról még mindig nem nagyon tudunk semmit.

Most viszont pimaszul az Ubi a támadó operátorról tett közzé egy röpke gifet, melyben úgy gondolom a különleges játékszere látható. Egyesek egyből arra következtettek, hogy simán átvág majd minden falat vele, míg mások valami különlegesebb felhasználásra tippelnek.

Adathalászok még tovább kutakodtak a videókat illetően. Az új Clash trailer címkéi között találtak egy érdekes sort: "új operátor maverick", amely be van ágyazva a kulcsszavakba, és csak akkor látható, ha az oldal forrását vizsgálja meg az ember.

Egy másik Reddit felhasználó azt is megjegyezte, hogy a Rainbow Six weboldalának "maverickreveal" URL-je a 404 oldalra dob át, ami nagyon szokatlan, hiszen minden más hamis URL csak visszairányít az Ubisoft kezdőlapjára. Közelebbről láthatjuk tehát a fegyverét, és ezek szerint a nevét is tudjuk már, –szóval tényleg csak a bemutató videó hiányzik az új operátorok kapcsán.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!