Így telnek egy F1 e-pilóta napjai Londonban - Bereznay Dani vlog

Így telnek egy F1 e-pilóta napjai Londonban - Bereznay Dani vlog

Bereznay Dani szemszögéből nyerhetünk betekintést a kulisszák mögé.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk nektek Berezenay Dániel a Mercedes e-pilótája lett, miután a brackley-i istálló őt választotta ki a F1 Esport Series Pro Draftján. Ezt követően Dani élete teljesen megváltozott: az eddiginél is többet gyakorol, no meg rengeteget utazik.

Korábbi F1 Esport Series világbajnok lesz Bereznay Dani csapattársa!

A Mercedes ma jelentette be a hivatalos e-sport részlegének versenyzőit.

Most is éppen egy ilyen utazásról számolt be nekünk hazánk első e-pilótája. Ugyan még csapat nélkül érkezik meg Londonba, de végül a Mercedes tagjaként távozik. Londonba érkezett a F1 Esport Series mezőnye, hogy mindenféle érdekes programon vegyenek részt, és élőben nézhessék még a silverstone-i nagydíjat testközelből. Daninak köszönhetően most egy videó formájában mi is betekintést nyerhetünk abba, hogy milyenek voltak a mindennapjaik ott Londonban, és hogy milyen programokon vettek részt. Nem is húznám tovább a szót, beszéljen helyettem a videó:

Itt nagyon úgy tűnik, hogy a Liberty Media –meg úgy maga az F1– óriási hangsúlyt fektet az Esport Seriesre, és ez természetesen kihat a konstruktőrök motivációjára is. Nem semmi lehet a Mercedes színeiben versenyezni, és egy többszörös világbajnok gyártónál dolgozni. Gratulálunk Daninak hogy idáig eljutott, –és reméljük, hogy határ a csillagos ég!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!