Bemutatták az Operation Grim Sky teljes tartalmát

Bemutatták az Operation Grim Sky teljes tartalmát

A bemutatásnak a Paris Major adott otthont.

A két új operátorról, Maverick-ről és Clash-ről már hallhattunk, hiszen a Ubisoft publikált rövid videókat róluk a közösségi médiában. Most azonban mindent megtudhatunk róluk, –viszont még mielőtt a dolog lényegi részére térnénk, tekintsük meg mi egyebet tartalmaz az új operation.

Hereford Base egy teljes renováláson esett keresztül –ami rendkívül szépen lett kivitelezve–, az alábbi képsorok magukért beszélnek. A pálya sokkal élethűbb és kompetensebb lett. Az egyes lépcsőfordulók nem lesznek többé beláthatóak, és több átlőhető fallal rendelkezik, mint azelőtt.

Míg Hereford Base ráncfelvarrást, Consulate fejlesztéseket kapott. A megszokott három bombalerakóhely kibővül egy negyedikkel, –illetve további átalakítások láthatóak a spawn peek-ek megelőzése érdekében.

Sikerült javítani a lövések pontos landolási helyszínén, és végre nem össze-vissza fognak repkedni a golyók. Ahogy hallhatjuk a videóban: az ottani közönség is borzasztóan örült a fejlesztésnek, amin rengeteget dolgozott a Ubisoft, –elmondásuk szerint.

Iszonyatosan jó lesz az is, –ha ne adj isten operátor választásnál egy esetleges kör előtt ki kell rohannunk a mosdóba, vagy más egyéb dolgot el kell intéznünk–, a játék nem Recruit karaktert fog választani, hanem teljesen véletlenszerűen fog választani egyet a meglévő operátoraink közül. Ennek bemutatásakor is természetesen nem csak mi, hanem a helyi közönség is borzasztóan örült.

Egy teljesen új Hatch rendszer is érkezik majd a frissítéssel, Hibana pellett-ből előzetes híresztelések szerint négy darab kell a teljes hatch kiszedéséhez, ám Reddit-en olyan pletykák terjengenek, miszerint mind a 6 charge szükséges hozzá. Minden esetre a klipből kiderül, hogyha négynél kevesebb van a felületen, akkor az csak egy rést kreál a robbantott területen, de nem törik be teljesen, melyet akár Clash pajzsával könnyen védeni lehet.

Ráadásként a játék gazdagszik egy Frost Elite Skinnel, ami brutálisan jól néz ki.

Emellé érkezik egy új Scoreboard UI (bár erről még kép nem érkezett), és frissülnek a gadget ikonok, megváltozik a muzzle flash és szezonális fegyverskinek érkeznek. Most pedig nézzük át részletesebben a két új operátort.

Maverick

Az új támadó operátor egy három speed-es, egy armor-os, hard-breach-er karakter. Kis fegyverével –mely a Breaching Torch nevet kapta– képes Reinforce által is védett falakon lyukakat kreálni. Maverick igazából a többi operátor segítésére hajaz, fegyverét nem arra célszerű használni, hogy saját magának átjárókat készítsen, hanem kisebb lyukak égetése után azon keresztül embereket likvidáljon, vagy akár szabad utat engedjen egy Twitch drónnak, hogy kiüssön egy Mute vagy egy Bandit csapdát, és ezáltal akár egy Hibana, akár egy Thermite segítségével nagyobb átjárót hozzanak létre. De a kis ablakok kiégetése után csapdákat is lehet készíteni, ha esetleg elhelyezünk egy Claymore-t a kis lyukhoz. Hatótávolsága kis fegyverének két méter.

Elsődleges fegyvere lehet egy fél-automata AR15.50 vagy egy full-automata M4-es, viszont csak egy másodlagos fegyverrel rendelkezik, mely egy 1Q11 TACOPS pisztoly. Emellett választhatunk a füst gránát illetve a Claymore közül speciális tárgyként.

Clash

Az első páncéllal rendelkező védekező operátor a játék történetében. A Clash által cipelt shield tökéletes fedezéket nyújthat a Maverick készítette kis lyukak ellen. Emellett kapott egy sokkolót is, mely nem csak sebzi ellenfelét de jelentősen lelassítja is azt. Sokkolójának töltöttségi szintjére viszont oda kell figyelni, hiszen ha azt teljesen elhasználjuk, meg kell várnunk míg teljesen fel nem töltődik, és csak utána vehetjük újra igénybe.

Páncéljával nem tudjuk leütni ellenfelünket, viszont ha az övét ütés éri, vagy ha Zofia által kilőtt Concussion gránát eltalálja őt, azt egy pillanatig elkapja maga elől, ezáltal sebezhetővé válik. Érdekesség még, hogy ha EMP gránát éri, nem tudja használni sokkoló funkcióját egy darabig, illetve Capitao nyilai és elég durván sebzik még akkor is, ha a shield előtte van. Ha másodlagos fegyverét használja, akkor természetesen a shield a hátát is védi. Másodlagos fegyveri közé tartozik egy P-10C pisztoly és egy SPSMG9-es mely az első "only burst" fegyver a játékban, ami kettesével lövi ki a golyókat, tartozékai pedig lehet Impact gránát vagy Barbed Wire. 

Még egy nagyon fontos dolog is bekerült, ugyanis, ahhoz, hogy Ranked módban játszhassunk, kötelező lesz a kétlépéses beléptetés használata.

A két operátor bemutatása az alábbi videóban tekinthető meg, az új operátorokat és pályákat pedig a holnapi naptól már ti is kipróbálhatjátok a teszt szervereken.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!