Fissure átigazolt a Seoul Dynasty-hoz!

Fissure átigazolt a Seoul Dynasty-hoz!

Úgy tűnik, a Slasher által megszellőztetett pletyka igaznak bizonyult. 

Annak ellenére, hogy az Overwatch League első szezonja csak pár hete ért véget, a csapatok máris megkezdték a felkészülést a Season 2-re. A Boston Uprising és a Florida Mayhem például nyílt válogatókat tart, a Los Angeles Gladiators pedig nemrég bejelentette, hogy a csapat sikerességéhez nagyban hozzájáruló Baek “Fissure” Chan-hyung kilépett az alakulatból és átigazolt a Seoul Dynasty-hoz. A hivatalos közlemény szerint a Gladiators nagyon sokat köszönhet Fissure-nek, azonban tiszteletben tartják azon óhaját, hogy egy koreai játékosokból álló csapatban szeretne játszani. Nemsokkal ez után a Seoul meg is erősítette az igazolást a Twitter fiókjukon keresztül. 

Seoul Dynasty on Twitter

ANNOUNCEMENT TIME PLEASE HELP US IN WELCOMING 'THE MOST HANDSOMEST TANK' IN #OWL2018, @Fissure TO THE #SeoulDynasty FAM!!! #GenG #WeAreGenG #TeamRazerFam #TeamNoLag

Fissure átigazolásáról egyébként már több egy hónapja felröppent a pletyka, amit természetesen a játékos és az érintett csapatok is tagadtak, az információt pedig mindenki kedvenc leakboy-a, azaz Rod "Slasher" Breslau osztotta meg a nagyközönséggel.

Rod Breslau on Twitter

Fissure's desire is to be on an all Korean-speaking roster for the spring (prior to OWL season 2 franchises), with the Seoul Dynasty as the preferred destination given the current options. All OWL teams may retain their players for S2. https://t.co/5wPcoI0jBq

A Los Angeles Gladiators ezzel a lépéssel véleményem szerint igencsak sokat gyengült, mivel Fissure volt az a szezonközi igazolás, aki versenyképessé tette az alakulatot. Ezzel szemben a Seoul hatalmasat szakított, mivel a csapat leggyengébb pontja mindig is a tank lineup volt. 

Ti mit szóltok egyébként az átigazoláshoz? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!