Bevetésre felkészülni - Indul az MNEB, Magyarország legnagyobb R6S bajnoksága!

Bevetésre felkészülni - Indul az MNEB, Magyarország legnagyobb R6S bajnoksága!

Bárki elindulhat, a legjobbak pedig a selejtezőn végigverekedve magukat bejuthatnak az ország első számú R6S bajnokságába, ahol aztán hétről hétre megmutathatják képességeiket.

Igazi mérföldkőhöz érkezett hazánk e-sportja, végre tényleg megmozdul valami: szeptember 4-én hivatalos sajtótájékoztató keretein belül jelentették be a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságot, melynek részeként 6 játékban mérettethetik meg magukat a vállalkozó kedvű játékosok. A felhozatalban az alábbi címek kaptak helyet, emellett a teljes pénzdíjazást is felfedték:

Ekkora összeget itthon Rainbow Six: Siege verseny kapcsán még nem osztottak szét, ne szaladjunk azonban ennyire előre. Minden bajnokság a selejtezővel kezdődik, mostantól pedig éles a nevezés, hiszen hamarosan elstartol az őszi eseménysorozat. Ennek részeként 4 kvalifikációt rendeznek, egy-egy kvaliból a 4 legjobb csapat kerül a playoffba. A rájátszásba így bejutott 16 együttes egy újabb tornán vesz részt, ahol a top 8-ban végzett gárdák automatikusan indulási jogot szereznek a jövőre kezdődő MNEB R6S bajnokságba. Emellett a playoff két finalistája a novemberi Playiten küzdhet meg a pénznyereményért. Az összdíjazás további része a bajnokság végeztével lesz kiosztva a résztvevő csapatok között.

1. 200 000 Ft
2. 100 000 FT
3-8. Bajnoki indulás

Nincs más hátra, mint összeszedni a társakat és kialakítani a legütőképesebb alakulatot a siker érdekében. A jelentkezett játékosoknak legalább 18 évnél idősebbnek kell lenniük. Bármelyik selejtezőre lehet regisztrálni, –azonban, ha az egyiken sikerült továbbjutni a következő körbe, akkor a további kvalifikációkon már nem játszhat az adott csapat.

Az alábbi oldalon találjátok a jelentkezés feltételeit és a szabályzatot is: ESL. Minden további információt elolvashattok az MNEB weboldalán, illetve kövessétek a hivatalos Facebook oldalt, hogy naprakészek legyetek a hírekkel kapcsolatban.

Ideje kiválasztani a legjobb operátorokat és kitalálni a megfelelő taktikák, –ugyanis a végén csak egy alakulat marad, mely mindent visz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!