Tovább folytatódott a forgatási láz az Overwatch League-ben

Tovább folytatódott a forgatási láz az Overwatch League-ben

Ezúttal a Texasi csapatok kavarták fel a holtszezon állóvizét.

Habár jelenleg holtszezon van, előző héten megindult az Overwatch League játékospiaca és a csapatok sorra engedik el azokat a játékosokat, akikre már nem lesz szükségük a Season2 során. Azóta nem telik úgy el nap, hogy valamelyik alakulat ne tenne ki egy vagy két játékost, –legutóbb például a Dynasty és a Fusion dobott egy hatalmas bombát. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, kattintsatok az alábbi cikkünkre. 

Újabb nyolc játékos kényszerült otthagyni az Overwatch League-et!

Az Uprising mellett az Outlaws, a Fusion, továbbá a Dynasty is megvált néhány játékostól.

Nos az elmúlt 24 óra sem telt eseménytelenül, mivel a Houston Outlaws és a Dallas Fuel is bejelentéseket tett a Twitter oldalukon. Vágjunk is bele és nézzük a távozó játékosok listáját!

A Houston első körben a csapat Tracer specialistájának szerződtetett Matthew "Clockwork" Dias-tól vált meg, akit játékosból, még egy eddig meg nem nevezett szerepkörbe helyeznek át. 

Houston Outlaws on Twitter

Matthew "Clockwork" Dias will be moving into a new non-player role within the Outlaws organization! @likeclockwork

Ezt követően a csapat menesztette az első szezonban egyszer pályára nem lépő Lucas "Mendokusaii" Håkansson és átrakta őt a Streamer csapatba. 

Houston Outlaws on Twitter

Announcing that @Mendo will be shifting into a Content Creator for the Houston Outlaws!

A Dallas Fuel már nem aprózta el a dolgot és kisebb-nagyobb meglepetésre bejelentette, hogy újra leszerződtették Dylan “aKm” Bignetet, Hyeong “EFFECT” Hwang-ot, Jonathan “HarryHook” Tejedor Rua-t, Ponghop “Mickie” Rattanasangchod-ot, Min-seok “OGE” Son-t, Timo “Taimou” Kettunen-t és Benjamin “uNKOE” Chevasson-t, viszont megválnak az EnVyUs-os időkből alapító tagnak számító Sebastian “chipshajen” Widlund-tól,  Christian “Cocco” Jonsson-t pedig edzői státuszba helyezik át. 

Dallas Fuel on Twitter

ROSTER ANNOUNCEMENT 2/2: We will be re-signing 7 players to our roster for the 2019 @overwatchleague season. @cocco will be transitioning to an Assistant Coach position. Details: https://t.co/KLMsjBbVvG

Ezek lettek volna az elmúlt 24 óra Overwatch League-es csapatmozgásai. Természetesen továbbra is folyamatosan fognak majd érkezni a hírek a távozó játékosokról, –szóval ha nem szeretnétek semmiről lemaradni, akkor kövessétek az Esport1 oldalát. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!