Mi mindenre jó Maverick és a lángvágója? Iceycat megmutatta!

Mi mindenre jó Maverick és a lángvágója? Iceycat megmutatta!

Az egyik legújabb Operátor, Maverick tényleg mindenhonnan meglepheti az ellenfeleit; ezért pár dologra nem árt odafigyelnünk vele kapcsolatban.

Az Operation Grim Sky már elérhető, viszont a két új karaktert egyelőre csak a Year 3 Pass-os tulajok tudják megszerezni. A többi játékosnak szeptember 11-ig várnia kell, hogy kipróbálhassa Mavericket és Clasht –előbbi támadó, míg utóbbi védekező operátor.

Iceycat a videójában az alapoktól indulva nyújt segítséget, hogy pontosan miről is szól a játék, ha Mavericket választjuk. Három sebességes és egy armor-os Operátorról beszélünk, akinek remek felszerelése és pazar fegyverei vannak. Az Ubisoft ellátta őt egy Blowtorch-al, melyet forrasztólámpának fordítanak sok helyen, de szerintem maradjunk a lángvágónál.

  • Az M4 mondhatni egy tűrhető, minden helyzetben használható puska. A visszarúgása kellemes és szolid sebzéssel rendelkezik (44), a tüzelési sebessége pedig 750 golyó percenként. Egy tárban 30 töltény van.
  • Aztán választhatjuk az AR-15.50-et is, mely egy 50-es kaliberű DMR és elég durva sebzést képes produkálni (62). Tíz töltény található egy tárban és ezzel a fegyverrel még a Silencer is kipróbálható, de talán a legjobb választás a Recoil-t illetően mégis csak a Muzzle Brake lesz. Ez a brutális fegyver szinte bármelyik falon 3/5 lövést követően egy shotgun méretű lyukat képes hagyni maga után.
  • Ami a pisztolyt illeti, a 1911 egy speciális változatát kapta meg. Mindössze 8 golyó csücsül egy tárban, ezekkel pedig 55-ös sebzésre képes, –azonban nem árt figyelni a heves és gyors tűzharcokban az utánpótlásra, mert pillanatok alatt kifogy a fegyverből.

Az extra felszerelést tekintve két opciónk van:

Flash Bang vagy Claymore. Mindkettő működhet, sőt igazából ez a játékstílusunktól függ melyik mellett tesszük le a voksunkat. Ráadásul vegyük figyelembe Mav különleges képességét is; a lángvágóval szinte minden felületet elpusztíthatunk, –szóval át kell gondolni, hogy befelé akarjuk-e hajigálni a gránátokat vagy biztosítani a mögöttünk lévő teret, ha támadni készülünk.

Lángvágó: Lyukat égethetünk a falon vagy el is pusztíthatunk bizonyos környezeti elemeket vele. Egy dolgot tartsunk észbe: villámgyorsan kifogyhat belőle a szufla, ha éppenséggel művészi hajlamainkat szeretnénk kiélni egy csodás falon. Emellett, ha túl gyorsan mozgatjuk az egeret, nem valószínű, hogy folyamatosan tudjuk átégetni az aktuális velünk szemben álló akadályt. Egy csíkkal egyébként képesek vagyunk egy akkora lyuk kivágására, melyen pont átférhet a guggoló Operátorunk, azonban ehhez kell némi gyakorlás és tökéletesítés. Egy csapóajtót elég gyorsan elpusztít, Castle megerősített barikádját is leolvaszthatjuk, ráadásul egyetlen rövid egér gombnyomással szétzúzhatjuk a Deployable Shieldet, Maestro Evil Eye-t, de még Frost csapdája is ugyanerre a sorsa juthat. A szögesdrótot egy picit több idő eltávolítani, de nem lehetetlen.

A videóban összehasonlítja még a többi robbantóval Mavericket, így láthatjuk, hogy miért különleges ez az Operátor Thermite és Hibana-val szemben. Miraval pedig egyenesen kicseszhetünk, hiszen a fal másik oldaláról nyithatjuk ki az ablakát egy ügyes mozdulattal. Emellett több karakter is szívhatja a fogát, hiszen bárhonnan megsemmisíthetjük a lepakolt kütyüket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!