Hivatalos R6 Akadémia oldalt hozott létre az Ubisoft, ezzel segítve a közösséget

Nem csak a játék fejlesztését, de a community építését is komolyan gondolja a kiadó.

Az Ubisoft egyre inkább igyekszik segíteni a közösségnek is, ugyanis nem csak a játékot frissítgetik és foltozgatják, de most egy új weboldallal rukkoltak elő, hogy útmutatást nyújtsanak a játékosoknak, legfőképpen a kezdőknek. Ezek az edukációs anyagok nem a kiadótól származnak elsősorban, persze van köztük olyan is, inkább a tartalomgyártók videót igyekeznek egy csokorba gyűjteni és könnyen elérhetővé varázsolni.

Az R6 Academy (Akadémia) névre elkeresztelt aloldalt elsősorban az új játékosok fogják élvezni, hiszen számukra megannyi hasznos info lesz néhány kattintás után elérhető, de azt hiszem a tapasztaltabbak is belefuthatnak remek tudnivalókba.

A versenyszerű vagy komolyabb játék az mindig elrettentő lehet (pláne az újoncok számára): a rengeteg Operátor, a csapat összeállítása, a pályák megismerése még a rengeteg óra beleölése után sem feltétlenül tiszta mindenkinek. Az R6 Academy pont ezt hivatott elősegíteni a különleges tartalmaival, specifikus útmutatóival, valamint a skillesebb játékosok tanácsaival. Mindent meg lehet találni a honlapon.

Az egyszerű és érthető információktól kezdve a bonyolultabb és gondolkodásra sarkalló adatokon keresztül, széles körben lehet nézelődni. Ha valamelyik videó különösen elnyerte a tetszését a látogatónak, akkor van lehetősége szavazni rá, így még precízebben szerkesztgethetik az oldalt a készítők, hogy tényleg csak a leghasznosabb anyagokkal legyen feltöltve.

A weboldalt itt érhetitek el!

Az első videó egy cseppet régebbi, de mindenképp érdemes rá egy pillantást vetni, melyet az Ubisoft is megosztott:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!