Már ingyen beszerezhető a Battlefield 1 Premium Pass!

Már ingyen beszerezhető a Battlefield 1 Premium Pass!

Ideje bezsákolni az összes kiegészítőt. 

Korábban már meséltünk nektek arról, hogy hamarosan ingyen beszerezhető lesz a Battlefield 1 összes DLC-je, ugyanis az EA és a DICE a korábbi szokásokat folytatva a következő rész megjelenése előtt ingyenessé teszi az előző epizód kiegészítőit. Mivel a 2016 októberében megjelent alapjátéknak még minden platformon megvan a maga játékosbázisa, ezért egyáltalán nem késő bekapcsolódni az első világháború küzdelmeibe, amit az is segít, hogy az alapjáték most 85%-os kedvezménnyel potom 5 euróért szerezhető be. 


Szerencsére platformtól függetlenül bárki ingyen dobhatja a kosarába a 4 DLC-t tartalmazó Battlefield 1 Premium Pass-t, viszont értelemszerűen a használatához rendelkeznünk kell az alapjáték valamelyik változatával. Nem árt azonban igyekezni, ugyanis csak szeptember 18-ig (vasárnapig) él az akció, amivel rengeteget spórolhatunk. 

Külön öröm, hogy egyúttal a Battlefield 4 kiegészítői is ingyenesek lettek erre az időszakra, ha esetleg valakit jobban vonzana a modernkori hadviselés. Természetesen már úton van az új rész, ami egy kisebb csúsztatás után november 20-án végre megjelenik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!