Legendary Sombra skin jár a BlizzCon Virtual Ticket mellé!

Legendary Sombra skin jár a BlizzCon Virtual Ticket mellé!

A jeggyel továbbá Starcraft, HotS, Diablo, WoW és Hearthstone zsákmányt is beszerezhetünk. 

Annak ellenére, hogy a Blizzard legnagyobb rendezvényéig –azaz a BlizzCon-ig– még több mint két hónap van hátra, a stúdió már el is indította a hype vonatot, és tegnap éjjel egy kis bemutatót tartottak, mi is vár ránk idén. Azok számára, akik nem tudnak ott lenni majd az Anaheim-i Convention Centerben a stúdió idén is felajánlja a Virtual Ticket vásárlásának lehetőségét, amivel a rajongók 40 euróért exkluzív élményben részesülhetnek otthon, a számítógép előtt. A számtalan videós tartalom mellett természetesen ingame zsákmány is jár a jegy mellé, amiben ráadásul benne van a pár napja kiszivárgott Diablo témájú Legendary Demon Hunter Sombra hőskinézet is. 

Overwatch on Twitter

Step out of the shadows with DEMON HUNTER SOMBRA! Unlock this exclusive legendary skin by purchasing a BlizzCon Virtual Ticket. https://t.co/oYQr6bXQVY https://t.co/c5Ggvyjf36

A Virtual Ticket egyébként 10 dolláros akciót nyújt a 2018-as Goody Bag-hez, ráadásul a World of Warcraft, StarCraft II, StarCraft: Remastered, Heroes of the Storm, Hearthstone, és Diablo III játékokhoz is biztosít plusz tartalmakat. Itt azért szeretném felhívni a figyelmet  a bejelentés apró betűs részére, ami különösen fontos lehet azok számára, akik csak a Sombra skin miatt fontolgatják a jegy beszerzését. 

"Az Overwatch, StarCraft II és StarCraft: Remastered ingame cuccok 2019-től elérhetőek lesznek majd a nagyközönség számára is, ennek részleteit pedig egy későbbi dátumkor fogjuk bejelenteni"

Ebből az következik, hogy a hőskinézet egyáltalán nem számít exkluzívnak, –és ha meg szeretnétek szerezni, 40 euró kiadása helyett elég csupán pár hónapot várni, amíg bekerül majd a játékba.

Ti egyébként gondolkodtok a Virtual Ticket beszerzésén? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!