Hirdetés

End of Summer Dota Plus frissítést kaptunk visszatérő funkciókkal

TZeus | 18/09/14 11:13
Cikk mentése

Befutott egy frissítés, –azonban nem a várva várt 7.20-at pakolták bele a játékba, hanem a Dota Plus szolgáltatása bővült, nem is oly rég látott funkciókkal.

Hirdetés

A tegnap este közzétett blogbejegyzésben a Valve bejelentette az "End-of-Summer" updatet. A frissítés három további funkciót nyújt a Dota Plus előfizetőknek: Tippelni lehet, pozíció szerinti keresés rankeden (ranked roles) és a nagyon népszerű csevegő kerék (chat wheel) is visszatért!

Azok számára, akik esetleg nem találkoztak volna vele eddig:

Randed roles: Ez az opció lehetővé teszi, hogy a játékosok pozíciót választva keressenek meccset (safelane, midlane, offlane vagy support). Ha ezek után beléptél a mérkőzésbe már nem lesz harc, hogy ki hova szeretne menni, mid or feed.

A tippelés szintén a TI8 Battle Pass másik közkedvelt lehetősége volt, amely nem sokkal a megszűnését követeően visszatér. Ahhoz, hogy tippelni tudjatok egy játékost, meg kell nyitni baloldalt az eredménytáblát, és nevük mellett található gombbal lehet aktiválni. A bevezetéskor a Valve azt szerette volna, ha így ismerik el egymást a közösség tagjai, de mint kiderült, szórakoztató módon is felhasználták sokan, –de ezt ki-ki döntse el maga, hogy mire céloz egy tippnél.

Az utolsó funkció pedig egyszerűen nem kerülhette el a sorsát, hogy újra beépüljön a játékba, újra spammelhetjük ugyanis a chat wheel-t. Az olyan kifejezések, mint a "LAKAD MATATAG!! NORMALIN NORMALIN!!" már beleégtek az egyes emberek tudatába. Nem volt olyan játékos vagy csapat, akik ne igyekeztek volna kihasználni ennek a funkciónak a lehetőségeit. Mondhatni a közösség könyörgött a Valve-nak, akik végül fejet hajtottak rajongóik előtt és visszapakolták a Dota 2-be.

Nos, ha ezeket szeretnénk használni küzdelmeink során, akkor nincs más teendőnk, mint előfizetni a játék havidíjas szolgáltatására, a Dota Plusra. Már most lehet hallani Gaben (announcer) sorait: "See, Dota Plus is worth the money!".

Én csak annyit tennék hozzá ehhez a húzáshoz: "The next level play".

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?