Kiderült, hogy egy ananásszal is lehet tolni az R6S-t

Vannak olyan művészlelkek, akiknek a hétköznapi billentyűzet és egér már egyáltalán nem szórakoztató, –szóval más tárgyak segítségét veszik igénybe a játékokhoz.

Nem ez az első, hogy valaki a klaviatúra és egér kombináción kívül más tárgyhoz –esetleg ételhez– nyúlt a játékélmény fokozása céljából. Legtöbbször nem semmi azért megépíteni ezeket az eszközöket, amelyek –felismerve az eszközöket– kommunikálnak a számítógéppel. Viszont itt most más egy kicsit a helyzet.

Láttam már más játékoknál olyat, hogy bagettel vagy Fidget Spinerrel ügyeskedett valaki, és az ananász ötlete legalább annyira őrült, mint az előbbiek. Kinek jut ilyen az eszébe, de végül is miért ne próbálhatna meg valaki egy FPS játékot egy gyümölccsel tolni? A Basically Homeless csatorna tulajdonosa viszont gondolt egy merészet és megalkotta a lehetetlennek tűnő tervét. Kiderült, hogy nem kevés rajongója kérte tőle, mutassa meg lehetséges-e ananásszal Rainbow-t játszani.

Több szeletet is vág a gyümölcsből, majd usb-vel csatlakoztatja a géphez. Na persze így biztosan nem működne a dolog, de poénnak mindenképp remek. A videóban láthatjátok akció közben, hogy mire képes Rankeden és Terrorist Hunt-ban:

A "trükk" igazából nem más, mint egy Odin névre keresztelt virtuális lézeres trackpad. Ennek segítségével kelti életre az ananászt és használja mint egér. Ezek után pedig nincs más hátra, mint beszerezni egy gyümölcsöt és egy ilyen terméket, majd irány a Diamond!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!