Ha úsztok a varázsporban: Spiteful Quest Priest bemutató

Ha úsztok a varázsporban: Spiteful Quest Priest bemutató

Drága és off-meta, –de aki rajongott a régebbi változatokért, az ezzel a változattal is tehet egy próbát!

A Spiteful Summoner képességével egyszerűen nem lehet betelni. Hét manáért kapunk egy 4/4-es testet, plusz az esetek hatalmas százalékában egy 8-9-10 manás lényt is a boardra. Ekkora tempoelőny kiépítésére csak néhány kártya képes (Emerald Spellstone, Barnes, Flamewreathed Faceless stb.). Nem véletlen, hogy újra és újra előveszik a legjobbak is és néhány tucat mérkőzésen keresztül átgázolnak az ellenfeleken. Most a Spiteful Priest Quest változatát mutatjuk be, –a német megalkotójának segítségével!

xBlaine’s Quest Spiteful Priest

Kód: AAECAa0GDKQD7QXJwgKWxALTxQKgzgKQ0wLQ5wLD6gLL7AKggAONggMJCPsBw8ECq8ICi+EC1+sCtPYCof4CiIIDAA==

Gyorsan leszögezem: a pakli elképesztően drága. Több, mint 17000 dustba kerül legyártani a kártyákat, ha a nulláról kezditek el összerakni, ezért csak azok próbálkozzanak meg vele, akiknek már elég változatos a gyűjteményük. Ha sikerült összerakni akkor jöhetnek is a győzelmek futószalagon!

A taktika viszonylag egyszerű, de a Quest teljesítése feldobja kicsit az unalmas „ pakoljuk ki a lényeket minél hamarabb” mérkőzéseket. Itt is az elsődleges cél, hogy a korai szakaszban megszerezzük a boardot, –igaz a Quest lassítja ezt a folyamatot, mivel az első kört mindig a küldetés felhelyezésére használjuk el–, ezért is felesleges bármilyen 1 drop a pakliba. A második körtől végre jöhetnek a Deathrattle lények, amikkel gyorsan felhúzhatjuk a legfontosabb kártyákat. A játék középső szakaszában a Reckless Experimenterből lehet minél nagyobb értéket előcsalni, elég csak néhány tojást rakni mellé és rögtön kész is a hatalmas board. A Grand Archavisttal óvatosan kell bánni, mert nem csak a Mind Controlt tudja kijátszani a pakliból, a Zerek’s Cloning Gallery is bármikor elsülhet. Ez a Spiteful Summoner egyetlen hátránya is: nem garantált, hogy 10 manás lényt idéz le, ami azért gyengíti a kártya hatékonyságát.

Mindezektől függetlenül a pakli „játszatja magát” és élvezetes előadni a Deathrattle fiesztát a legváratlanabb pillanatokban. Érdemes próbálkozni vele, ha van hozzá elegendő varázsporotok.

Nektek bejönnek a Spiteful paklik?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!