Izgalmas meccsekkel zárult az Overwatch World Cup bangkoki csoportköre

Izgalmas meccsekkel zárult az Overwatch World Cup bangkoki csoportköre

Újabb két válogatottal bővült a BlizzCon-os rájátszás. 

Ezen a hétvégén rendezték az idei Overwatch World Cup bangkoki csoportkörét, ahol ahol Ausztrália, Dánia, Kína, Spanyolország, Svédország, illetve a házigazda Thaiföld küzdött megy egymással a BlizzCon-os rájátszásba való továbbjutásért. A torna első két napjáról már beszámoltunk nektek, –ha lemaradtatok volna az eredményekről, kattintsatok az alábbi cikkünkre. 

Kína is kimutatta a foga fehérjét az OWWC bangkoki csoportkörének második napján

A továbbjutásért immár három válogatott áll harcban.

A második napon már Kína is beszállt a buliba, és így már három válogatott küzdött a továbbjutásért. A körülmények tekintetében a harmadik versenynap rettentően izgalmasan alakult; a legjobb mérkőzés egyértelműen az Ausztrália vs. Kína összecsapás volt, ahol mindkét válogatott a maximális teljesítményt nyújtotta. 

A harmadik versenynap további eredményei a következők:

  • 05:00 CEST: Thaiföld vs. Svédország - 1:3
  • 06:45 CEST: Spanyolország vs. Kína - 0:4
  • 08:35 CEST: Svédország vs. Dánia - 3:2
  • 10:15 CEST: Ausztrália vs. Kína - 2:3
  • 12:00 CEST: Spanyolország vs. Thaiföld - 1:3

Az eredmények alapján tehát Kína és Ausztrália váltotta meg jegyét a BlizzCon-ra, de ki kell emelni Dánia teljesítményét is, mivel a válogatott csak map különbség miatt maradt le a továbbjutásról. Az Overwatch World Cup következő –egyben utolsó– csoportkörét szeptember 21-24 között tartják Párizsban, ahol az Egyesült Királyság, Lengyelország, Olaszország, Németország, Hollandia és a házigazda Franciaország küzd majd meg egymással a továbbjutásért. Az eseményről ezúttal is csak két válogatott juthat tovább a BlizzCon-os rájátszásba, a mérkőzéseket pedig a PlayOverwatch Twitch csatornáján követhetitek majd. 

Ti mit szóltok egyébként a bangkoki selejtező eredményeihez?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!