Új Brigitte

Új Brigitte "technikát" fedeztek fel a játékban

Az Exploit-nak köszönhetően eddig elérhetetlennek tűnő helyekre is ellátogathatunk. 

Annak ellenére, hogy a Blizzard nagy figyelmet fordít az Overwatch hibáinak kijavítására, sajnos időről időre felbukkannak bugok, amik kisebb-nagyobb mértékben keserítik meg a felhasználók életét. Rosszabb esetben –mint például a Reinhardt Earthshatter-nél vagy a Widowmaker Hook-nál– képesek hónapokat is szenvedni a fejlesztők mire megoldást találnak, –jobb esetben viszont egy-két napon belül már érkezik is a megváltó frissítés. 

Nos, reméljük az alábbi esetnél inkább utóbbiról lesz szó, mivel első ránézésre túlságosan is OP bugnak tűnik az, amit két lelkes játékos –név szerint arek és capyow– találtak. Tulajdonképpen arról van szó, hogy ha Brigitte egyszerre használja a Shield Bash-t és a Whip Shot-ot, akkor a karakter különösen nagyot tud ugrani. A frissen felfedezett "technikával" ráadásul olyan magaslati pontokat is megközelíthetünk, amik eddig elérhetetlenek lettek volna teleporter vagy egyéb segítség nélkül. Szemléltetés képen az alábbi klipeket ajánlanánk figyelmetekbe. 

A bug egyébként igencsak hasznos tud lenni; az alábbi klipben például arek és társai Hanamura első pontjának udvarára pillanatok alatt jutnak át, elkerülve a veszedelmes és néha áthatolhatatlan kaput.  

Mindemellett a "technika" arra is alkalmas, hogy magasabb helyeket is megközelíthessünk; például Anubis első pontjáról könnyen fel tudunk jutni vele az eddig megközelíthetetlennek hitt magaslati pontokra. 

Végül, de nem utolsó sorban itt egy gyöngyszem Junkertown-ról, –ahol a támadók spawn helyénél lévő függőhídról simán át tudunk ugrani a védekezők állásaira. Gondoljatok csak bele, Brigitte ezzel simán Dive hősnek számít. 

Természetesen a fenti klippek hatalmas figyelmet kaptak a közösségtől, és minden bizonnyal felkeltették a Blizzard érdeklődését is. Csodálkoznánk, ha a holnap esedékes frissítésben nem jönne egy apró bugfix azzal a szöveggel, hogy "Megoldottuk a problémát, ami lehetővé tette Brigitte számára, hogy az általa nem megközelíthető helyekre is elérjen". 

Ti mit szóltok egyébként a hibához?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!