Nem ilyen újrakezdésre számítottak a Na'Vi-nál

Nem ilyen újrakezdésre számítottak a Na'Vi-nál

Hiába forgatták fel a csapatot, megint nem sikerült megugraniuk azt a bizonyos lécet.

Dendi távozott, ezzel az utolsó TI győztes is elhagyta az együttest, –ez pedig azt jelentette, hogy új időszámítás kezdődik az ukrán csapatnál. Igyekeztek megtalálni a megfelelő ötöst, de úgy tűnik a nagy áttörés továbbra is várat magára, ugyanis a Natus Vincere nevével nem fogunk találkozni a maláj Majorön.

Néhány régióban már a hétvégén megkezdődtek a selejtezők, azonban végeredmény még sehol sem született. A FÁK (CIS = Független Államok Közössége), Dél-Amerika és Kína térségében megindultak a küzdelmek, a csoportmérkőzéseket mindenhol le is játszották már. Lássuk, hogy mi történt eddig ebben a 3 kvalifikációs zónában:

FÁK

A négy meghívott közül csak az Espada nem tudott továbbjutni a csoportjából. A Na'Vi pedig derakasan küzdött, azonban az új európai ötössel a nyílt selejtezőből érkező Team Spirit végül erősebbnek bizonyult és 2-1-el legyőzte őket. Aztán az alsóágon az Afoninje, KingR, VANSKOR trióval fémjelzett ferzee ütötte őket el a nagy álmuk beteljesülésétől.

Kína

A Team Serenity –mely azon együttesek közé tartozik, akik nem változtattak a kezdőjükön erre a szezonra– szintén csalódást keltően startolt. Igaz, hogy nem kaptak könnyű négyest, és az első körben nyerni is tudtak, de aztán hiába igyekeztek minden erejükkel, kétszer is 2-1-re szenvedtek vereséget. Tehát maradt számukra az alsóág, ahol egyelőre brillíroznak, ugyanis a Newbee-t már búcsúztatták. A PSG.LGD és a ViCi Gaming közül valamelyik együttes biztosan ott lesz Kuala Lumpurban.

Dél-Amerika

A négy meginvitált ötös nem hagyott esélyt a nyílt selejtezőkből érkező csapatoknak a csoportmeccsek során. Alsóágról talán a Thunder Predatornak lehet a legtöbb esélye, de itt még azért lesznek kőkemény mérkőzések a 2 kvalifikációs helyért a végén.

Európa (Szeptember 19-21)

Észak-Amerika (Szeptember 19-21)

Délkelet-Ázsia (Szeptember 19-21)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!