Iparági pletykák szerint Dafran újra szeretné kezdeni a profi karrierjét!

Iparági pletykák szerint Dafran újra szeretné kezdeni a profi karrierjét!

Az egykori Selfless játékos a híresztelések alapján akár az Overwatch League-ben is kiköthet.

Annak ellenére, hogy az Overwatch League jelenleg holtszezonjában van, a versenysorozat körül izzik a levegő, mivel egyrészt nemrég bejelentették, hogy a Season 2-ben már nyolc új csapat lesz, másrészt pedig a már bent lévő alakulatok elkezdték kiadni azon játékosok útját, akikre már nem lesz szükségük a jövőben. Az utóbbi folyamat egyébként lassan két hete tart, és ez idő alatt több mint 40 játékos hagyta el a versenysorozatot. Ha kíváncsiak vagytok az összesítő listánkra, csekkoljátok le az alábbi cikkünket.

Összesítő: Ezek a játékosok távoztak eddig az Overwatch League-ből

Az elmúlt egy hétben rendesen megindult a piac, és a liga egynegyede kényszerült távozni.

Nos, nemrég újfent igencsak izgalmas hírek érkeztek, ugyanis a közelmúltban önjelölt leakerré avanzsált Arran "Halo" Brown ledobta a bombát Twitter-en, miszerint az egykori Selfless játékos, Daniel "dafran" Francesca fontolgatja profi karrierjének újra kezdését és már több csapattal is felvette a kapcsolatot. 

Arran "Halo" Brown on Twitter

(Rumour) Take this with a pinch of salt but one of the more interesting rumours I've heard, is that ex Selfless Gaming DPS player Daniel "Dafran" Francesca is looking at potentially returning to the professional scene. Be at the Contenders level or possibly with Atlanta.

A híresztelést egyébként a világ egykori második legjobb Tracer játékosának számító, manapság már csak YouTuber-ként ismert Michael "mykL" Padilla is megerősítette Twitter-en, ráadásul tovább pontosította az infókat, miszerint dafran elsődleges célja az Academy csapatok. 

mykL on Twitter

Sources: I do have confirmation Dafran has been reaching out to multiple academy teams. Don't take this with a pinch of salt because it's true. Dafran has contacted multiple academy teams with interest in playing.

Nem ez lenne az első eset, hogy dafran visszatéréséről hallani, ha emlékeztek még, az OWL előtt is felreppentek már a pletykák, –ráadásul az átigazolási szezonban maga a játékos tett rá egy jó nagy lapáttal a hype-ra azzal, hogy csipkelődött a közösségi médiában a témával. Mindemellett –még ha igaz is lenne a hír–, nem lepődnénk meg azon, ha a játékos falakba ütközne és a Blizzard letiltaná az egészet a tavalyi több hónapos eltiltásra hivatkozva. 

Ti mit gondoltok egyébként, Dafran valóban vissza szeretne szállni a ringbe, vagy megint csak húzzák az agyunkat? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!